10th Dimension

Hehe fan va lite man fattar igentligen. Vi tror vi går omkring och är smarta bara för vi kan memmorera en massa pinkoder, telefonnr å sånna grejer. När vi kan lite formler för hur hur man räknar ut hastighetsökningen på ett fordon som åker från A till B. Eller när vi försöker analysera varandra och verkligen förstå sig på ad andra personer tycker och tänkter.
Men det är inte mycket vi förstår om vår värld som vi lever i. Vi vet inte ens om vi är ensamma i universum eller om vi är en av dom lägre stående raserna.

Hur kom jag å tänka på detta då? Jo fick nys om denna sidan som förklarade lite enkelt om våra 10 dimensioner och hur allt hänger ihop. Fick reda på att om man inte är nöjd med sitt arbete så kan man bara vika ihop den 5e dimensionen och hoppa tillbaka till din ungdom och uppfinna t.ex. disktrasan. Om den nu inte redan är uppfunnen då förståss. För den är ju en ganska poppulär liten mojäng.
10th Dimension
Signatur
Men vill du oxå lära dig lite mer om vår omvärld så klicka på denna länk så har du lite intressant lyssning framför dig. Gå ut i menyn till vänster och klicka på Imagine the Ten Dimensions.

Kommentarer
Postat av: Lena

fasen vad rörigt det hela blev då... tyckte jag hade hyffsad koll där ett tag,men nu känner jag mig som en tabula rasa!:)

2006-12-06 @ 03:01:28
URL: http://lenaspingler.blogg.se
Postat av: Björn

Hehe sa ju det. Men lite coolt asså...

men vad satan e en tabula rasa? :S

2006-12-06 @ 03:02:59
URL: http://zitruz.blogg.se/
Postat av: Lena

jo coolt var det. massa skumma tankar... hur man nu koer fram till dessa...

en tabula rasa är latin för tom tavla... används i pedagogiska sammanhang... en omtalad gubbe använder det uttrycket o allas pedagogers husgud Olga Dysthe nämner honom o detta...

2006-12-06 @ 03:40:08
URL: http://lenaspingler.blogg.se
Postat av: Björn

Ja där ser man. Än en gång har du kommit och lyst up min värld med lite oundviklig kunskap.

2006-12-06 @ 03:41:25
URL: http://zitruz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0