En dag i skogen

RådjurIdag var det åter dax för lite jakt igen. Det var riktigt längesedan nu. Det blev ingen älgjakt i år då jag just flyttade upp till Borlänge när det hela drog igång. Å där uppe har det inte blivit ens att man tänkt på det hela. Har ju haft en del annat å tänka på med.

Men dagen började när tuppen gol (min signal på telefonen) klockan 07.00. Steg upp och satte ihop min hagla samt fick i mig lite frukost.

Väl ute i marken låg dimman ganska tät men vi kunde ana att det stod djur ute på gärdet. Men dom var på helt fel plats och vid helt fel tid så dom fick man inte tänka på mer.

På väg till passet stötte jag upp två djur som jag hade skottläge på men vinkeln och avsåndet gjorde att jag avvaktade. Ett skott som man ej har avlossat behöver man inte heller ångra. Vi hade ju hela dagen på oss.

Men det blev inte att vi fick några mer chanser denna dag. Så vi avslutade dagen med att sitta i en grillkåta och fika lite. Men det blev allt en lyckad jaktdag till slut ändå då man fått vart ute i skogen ochSignatur hundarna fick springa av sig.

Strömstad

Vaknade idag upp av att min kära flickvän ringer och skäller lite på mig. Hehe nejdå. Men jag hade missat att väcka henne som jag visst hade lovat. Thihi
Men det var ingen driekt skada skedd så vi låg där och snackade lite innan dagen drog igång.
Kaffe
Dagen bestod av en sväng till Strömstad. Där hälsade jag på min arbetsnarkoman tillika vän Nizze. Satt och uppehåll han lite på hans kontor där en stund tills personalen ville ha tillbaka han. Tyvär kommer jag inte träffa han nåt mer i år utan det får bli när han tar sig en sväng hem till mig eller jag letar mig söderöver igen.

Efter detta blev det en liten fikastund med Maria och Karin. Fick snackat lite gamla minnen och blev uppdaterad på vad som händer i stora Strömstad.
Dessa galningar skulle leta sig ner mot Thailand nu. Så det e bara att hoppas på att allt går vägen och att dom har det så kul där nere.

På väg hem så fick jag vänta i nästan 45 min på min buss då det hade skett en olycka på vägen vid Skredsvik. En buss som hade rasat ner i diket stoppade allt på den vägen en bra stund. Det e mycket kaos med vägarna just nu.

Nu skall jag packa lite inför morgondagen då det bär av ut i skogen. Skall utSignatur och jaga lite rådjur men min kusin och hans hundar. Men mer om detta i morrn.

En konserverad afton

KonservenDagarna flyter på och julen är nu över. Det har varit en jul med mycket mat, skratt, umgänge och absolut inte att förglömma kärlek. Man har ju svävat på små moln under en tid nu och har under några dagar fått umgås med min flickvän.

Fick träffa hennes familj under julklappshandlingen. Tre underbara småsyskon och en harmonisk morsa mitt upp i allt. Hann med å träffa en kusin och en drös med polare oxå innan den dagen var över.

Sen vart det jul och där kommer all mat in i bilden. Julafon bestod av julmat, Kalle Anka, klappar, barnskratt och en tomte.

Sen kom juldagen och då var det dags för att träffa alla polare igen. Men tjejen följde med och hon tog den mesta av min uppmärksamhet. Så jag får ta å umgås lite med polarna nu lite såhär i efterhand. Hehe.
Vi satt först hemma hos Nizze och hade det trevligt innan det bar av till Konserven i Grebbestad. Det blev en kväll med många skratt och även lite dans.

Från den stunden tills nu så har jag bara svävat på mina små moln med tjejen som förgyller mina dagar. Signatur
Längtar tills vi ses igen om några dagar och jag räknar varje minut som går.

Nu bär det av till Flemming för att mysa lite framför en film. Över och Ut! 

Julafton

JulaftonFjärde Advent

God Jul på er alla läsare! Puss på er!

The One And Only!!!

Heart

Förändringar kan ske både plötsligt och fort.
Men det är sällan dom är av denna sort.

Man fylls av en värme och bara ler.
Aldrig skall det ta slut å vill bara ha mer.

Det har varit en dag som avgjort mycket för oss båda.
Nu är det bara med dig jag vill framtiden beskåda.

Saknar dig var sekund, minut och timma som går.
Men snart är din och min tid äntligen vår.


Jag ser det snöar!!!

Snö 1
Sedär ja!!! Nu kom det till och med lite snö här i Borlänge.

Det trodde man inte för nån vecka sen. Då kunde man nästan gå i t-shirt ute.
Men nu kanske det kan bli en vit jul ändå. Det är ju ändå några dagar kvar innan det e dags. Men hoppet är ju det sista som lämnar en har jag ju hört så!Signatur
Snö 2


Norrsken

Ja vi samlades ett gäng här sent på kvällen nu och försökte få syn på lite norrsken. kameran följe med men det blev inte så mycket bra kort av det hela. Men kan kan ju tydligt se att det finns där. nu känns det att man har flyttat lite nörröver.


 
Känner även att kylan e påväg tillbaka. Det va riktigt kallt å pilla med kameran där ute.
Så det är ju inte det lättaste att skriva just nu få mina fingrar är som isbitar.Signatur

Jack n' Jones

Jack n' Jones
Igår blev det en sväng till Kupolen med min gode granne och vän Stefan. Skulle hämta mina skidor som legat kvar i affären för att få bindningar på sig. Så nu har jag allt hemma och det känns extremt roligt att äntligen få ligga och kramas lite med dom. Hehe nej men så mycket annat kan man ju inte göra med dom än så länge. Vi har ju ingen SNÖ! Men men det vet ni ju redan om.

Men väl på kupolen så blev det en sväng in på Jack n' Jones med. Saken är ju den då att därifrån går man sällan tomhänt. Det är ju en riktigt grym affär med mycket fina kläder. Dom byter även sitt sortiment men ganska jämna mellanrum. Så det finns alltid nåt nytt å kika på.
Men det blev i alla fall en tröja till slut denna gågen. Kände att jag kunde unna mig en lite tidig julklapp.

För den nyfikne så var det en svart ribbstickad tröja med lite mörka tryck på. Lite army/marine stuk på det hela. Endast 299kr med så.

Idag så har jag varit lite i skolan och pillat med lite småsaker. Pratade även med min lärare om våra inlämningsuppgifter från vår förra kurs. Han var mycket nöjd med mina saker och såg fram emot att se vad jag kunde knåpa ihop i framtiden.Signatur

Nej nu får jag återgå till julstädningen här. Ha det fint!

Ps: Oj höll på att glömma! Måste ju tipsa om Jason Mraz - You and I Both...

Tredje Advent

Tredje Advent

Julen kryper allt närmare då vi i helgen firade tredje advent.

Lucia

Lucia

Idag är det lucia,det måste vi fira.

Bullar, kakor å glögg? Nej bira.


Kanske får vänta tills kvällen å dricka.

Får ju inte sluta med att man har hicka.


Men om ölen är slut eller suget är borta.

Kan du lika gärna hoppa över det hela och börja sporta.


Se så fyndig man kan vara mitt i natta.

Att Lucia firas idag hoppas jag du fatta.

Andra Advent

Andra Advent
Bättre sent än aldrig tänder jag två ljus för att fira andra advent. Glömde bort det helt i helgen.

Regn och åter regn!

Droppar1Regn regn regn!!!

Vad är det med alla vädergudarna? Vad har vi gjort för ont?

Man orkar ju inte dra upp hela historian med växthuseffekten, bilavgaser, hårsprayer å alla sånna saker som man hört både en och flera gånger. Alla kan ju det där. Men nåt är ju fel helt klart. Vi är inne i December och det är den 12e om man skall vara mer exakt. Det har inte varit under +5 på bra länge och det regnar var och varannan dag. Va e detta?

När jag flyttade norröver hit till Borlänge gjorde jag mig beredd på att det skulle vara snö minst upp till knäna. Men vad e det man får se? Vattenpölar, gummistövlar och paraplyer. Ja det e då tur jag har min lilla blogg här på nätet så man har nån stans att klaga lite. För jag gillar inte att klaga annars.

Nu när man väl har köpt skidor å grejjer så kan man inte använda dom. Det e ju inte så roligt. Men jag skall försöka sluta detta med lite glada tankar. LIvet blir så mycket enklare då.

Vi får hoppas på att vintern kommer till slut. Förhoppningsvis före jul då vi får en underbar vit jul som man bara kan drömma om. Sen hoppas vi även på att skidsesongen blir härligt lång och bjuder på många fina dagar. Jag längtar ju som få till v.4 just nu. Då blir det ju Åre med polarna här från staden med stort B.

Ja detta var några trötta tankar från en Björn. Hoppas du blev lite klokare av att dessa ord. Om du inte blev det så var det ju synd för dig.

Måste bara avsluta med att tipsa om Daniel Lindströms låt Beslut. Signatur

Droppar2

Borat

Borat Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Produktionsår: 2006
Genre: Komedi
Betyg IMDB: N/A länk
Betyg av mig:
Betyg 3

Sammanfattnig:
En reporter från Kazakstansk TV vid namn Borat (Sacha Baron Cohen) blir skickad till "US and A" för att lära sig och sitt land mer om detta fantastiska land. Tillsammans med ett litet crew bär det av ut på äventyr. Han kommer i kontakt med Pamela Andersson och vill ha henne till sin fru.

Utvärdering:
Ja vad säger man om denna film. Han e helt galen och man kan ju inte låta bli att skratta. Men det går lite till överstyr ibland. Tänker inte ens gå in på detaljer då man bara vill glömma vissa av skämten.

Många av skämten som driver med Amerika var ju dock klockrena. Dom visar landet från en sida man inte riktigt ville tänka sig fanns.

Gillar du hans tidigare saker han gjort så kommer du älska denna med. En sevärd film men jag kommer inte se om den.Signatur

Lift-off!!!

Lift Off 1Lift Off 2 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,… we have lift-off!

Ja nu är det fågelsång i rymden då vi fått
upp vår första svensk i rymden.
Christer Fuglesang fick äran att pryda
denna fina plats i historan.

 Fuglesang
Bild tagen från aftonbladet.se.

Klockan 02.47 fick den välplanerade
resan sin början då Christer och 6 st
for iväg på ett 12 dagars äventyr.

Det är la bara att önska dom lycka till och
en trevlig resa. hehe. Välkommna åter!
Signatur

Nasty Pirates!!!

Piratöverskrift144152-51Jag som Pirat

Ja igår var det GT-stittnig och och satan va roligt vi hade.
Temat för kvällen var ju Nasty-Pirates men så Nasty vet jag inte om det blev till slut ändå.

Dagen började med att jag fick stressa runt på stan och leta tyg till min lilla outfit. Hittade till slut lite Rött och svart tyg samt en textilpenna för att måla en t-shirt hemma. Tyckte det blev ganska bra till slut. Men det var bra pilligt å måla den asså.

Ja sen bar det iväg till vårt kårhus där själva sjöslaget skulle äga rum. Där var det dukat och klart men en del kvar att göra ändå. Började ställa ut dricka, blåsa upp ballonger, fixa och dona fram tills klockan blev 18.00.

Då började insläppet och folk började droppa in. Till slut var alla där och själva sittningen kunde dra igång. Det hela inleddes med sång och sen var det dax för maten. Vi hade en stor buffé som tydligen gick hem hos dom flesta.

Ja så fortsatte kvällen med högljudda skålar, sång och lekar. Tills alla var mätta och glada och spexet skulle dra igång. Vi hade ett planerat spex som blev ganska lyckat. Sen blev det två omstart på detta som kanske blev mindra lyckade. Men vi saknade några teaterapor som kunde slänga ihop nåt snabbt.

Jaja sen var det dags för lite efterrätt och sen när skålarna lugnat sig var denna sittning över.
Bara städnigen kvar som gick hyffsat fort då vi var många som hjälptes åt med det hela. Hittade en full vinare i köket som ingen ville ha och eftersom jag hade varit nyktert ansvrig hela kvällen så var jag inte sen att dra i mig den. Så efter den och lite öl i baren så var ju festen igång.

Det blev dans hela natten lång och det var lite synd när dom skulle stänga vid 01.00. Men sån e lagen och det bar av hemåt. Slutade men att jag somnade framför den planerade rymdfärden. Kom en granne och väckte mig å sa att dom inte skulle upp i rymden. Inte denna natten i alla fall.Signatur

Så var denna sagan slut.

Frågetecken

FrågeteckenJa vet att det finns nyfikna folk här ute i vår värld. Så ni skall få en
del frågor att tugga lite på. 100 st för att vara exakt. Så varsågoda:

   1. Vad är detta?
        100 konstiga frågor om mig.
   2. Vilket namn står på ditt födelsebevis?
        Björn Ulf Carl Eric
   3. Smeknamn?
        Berra, Bönan, Björne, TheBeast och mitt nyaste Bjömpa :P
   4. Civil status
        Obeväpnad ?P
   5. Antal ljus på din senaste tårta?
        21… blåste ut alla men fick inte smaka på tårtan.. :(
   6. Husdjur?
        Nix
   7. Hårfärg?
        Ljusbrun
   8. Favoritfärg?
        Svart... Älskar konstrasten mellan svart och vitt. Kanske märks?
   9. Piericing?
        Neee
  10. Tatuering(ar)?
        Nope men snart
  11. Födelseort?
        Göteborg
  12. Bostadsort (vid födelse)?
        Ja staden Göteborg...
  13. Nuvarande bostadsort?
        Borlänge... yeah..
  14. Har du varit kär?
        Är alltid lite småkär ?P
  15. Har du varit i några andra världsdelar?
        Norge är ingen världsdel eller?
  16. Har du varit med om en bilkrasch?
        Aaa la mig visst i diket med en polares bil förra vintern. Sorry Flemming!
  17. 2 eller 4 dörrar (på bilen)?
        Ja varför inte både och?
  18. Kaffe eller glass?
        Glass då såklart. Kaffe funkar det med men njaa.
  19. Snuttefilt eller kramdjur?
        Snuttedjuret. :D
  20. Salladsdressing?
        Hmm ja men sallad funkar rent med.
  21. Färg på strumporna?
        Svarta
  22. Lyckotal?
        Har varit 8 men nu vetifan.. :/
  23. Favoritfilm?
        The Green Mile
  24. Favoritcitat ur en film?
           Roy: "Hey, I hope you don't mind, I got up a little early, so I took the liberty of milking your cow for you. Yeah, it took a little while to get her warmed up, she sure is a stubborn one, whew! [Dricker från hinken]
Mr. Boorg: We don't have a cow. We have a bull. - Från Kingpin
Roy: I'm gonna brush my teeth."
  25. Bästa semestern?
        Sälen förra nyår... Fy va kul vi hade.
  26. Favoritmat?
        Ja mat e gott.. Men Kyckling å Ris är en favorit just nu.
  27. Bästa veckodagen?Frågetecken2
         Helgdag
  28. Senaste låt du lyssnat på?
        Baz Luhrmann - Everybodys Free (To Wear Sunscreen)
  29. Tandkräm?
        Ja det använder jag :D
  30. Favorit TV-program?
        House samt Prison Break
  31. Favoritrestaurang?
        Nån som serverar mat.
  32. Favoritblommor?
        Blåklint
  33. Tycker inte om?
        Svek
  34. Sport att titta på?
        Innebandy
  35. Snabbmatsrestaurang?
        Cleo i tanum
  36. Senaste sjukhusvistelse?
        En polare pajjade knät här i falun.
  37. Favoritdricka?
        Mjölk
  38. Vilken färg har väggarna i ditt sovrum?
        Ljusgrå
  39. Hur många gånger kuggade du på körkortet?
        Nee sånt gör inte jag. :D
  40. Vem/var är du om 10 år?
        Egenföretagare i Sverige eller Australien
  41. Vem fick du senast e-mail från?
        Mammsen
  42. Har du någonsin blivit dömd för något brott?
        Nee
  43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja?
        Ebay
  44. Vad gör du när du är uttråkad?
        Kikar på film/serier å snackar med fölk
  45. Fras/ord du använder (för) ofta?
        suck, mmm, hehe, thihi, sunkmupp
  46. Person du bryr dig om som bor längst från dig?
        Ja ingen som bor så jättelångt bort vad jag komemr på nu.
  47. Vad retar du dig på?
        Att jag e så laat. Men det e skönt med ibland.
  48. Det bästa du vet?
        Lycka
  49. Läggdags?
        Jepp en gång om dagen.. oftast.
  50. Snyggaste skådespelaren?
        hmm finns ju en del. men Jennifer Aniston toppar oftast listan
  51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik?
        6
  52. Dator eller Konsol?
        Dator helt klart
  53. Bästa artisten genom tiderna?
        Den frågan kan jag inte svara på.
  54. Favoritspel?
        Risk
  55. Favoritfilmmusik?
        Lejonkungen
  56. Skostorlek?
        42-43
  57. Syskon?
        4 halv
  58. Favoritpålägg?
        Ost och rökt skinka
  59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar?
        Cancerfonden
  60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet?
        Kärlek
  61. Bästa bok du läst?
        Inte läst så mycket men läste en som hette Man and Boy i skolan. Den va ganska bra.
  62. Är du internetberoende?
        Jag?? nej nej inte mer än vanligt. eller joo okej dårå..Frågetecken2
  63. Favoritdjur?
        Min katt. som inte finns med oss längre.
  64. Gillar du snö?
        Jeaay :)
  65. Favoritglass?
        Frusen glass..
  66. När köpte du något åt dig själv sist?
        I söndags. Mina fina skidor m.m.
  67. Är du långsint?
        Hmm nej oftast inte
  68. Din sämsta egenskap?
        Latare än en sengångare ibland
  69. Vilken är din bästa egenskap?
        E snäll och hjälpsam ?D
  70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv?
        Plugga 3 år i Borlänge och Sen 1 år i Australien
  71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr?
        Hmm ja men beror på tillvägagångssätt
  72.  Vad gör du i sommar?
        Latar mig på västkusten
  73. Mest intressanta stad du varit i?
        Göteborg ;)
  74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med?
        En brunbjörn
  75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor?
        Ja hur de tänker och tycker om saker å ting
  76. Senaste pojkvännen/flickvännen?
        Thihi, det du...
  77. Favoritgodis?
        Choklad
  78. Spelar du nåt instrument?
        Jo Gura blir det allt.
  79. Vilken/vilka sporter gillar du mest?
        Innebandy och Bowling
  80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför?
        Mig själv hehe :D Hade ju varit kul å veta hur man igentligen är.
  81. Vilken film såg du på bio senast?
        Hmm går man fortfarande på BIO?
  82. Senaste köpta skiva?
        Oj vi lever ju på 2000-talet ;)
  83. Roligaste konserten?
        Hammerfall på Liserberg för massa år sedan.
  84. Bästa känslan?
        Lycka.
  85. Samlar du på något?
        Nee
  86. i så fall, vad?
        Se föregående
  87. Är du feminist?
        Neee men mansgris.. hee nej inte det heller kanske
  88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då?
        En Akustisk Gitarr tror ja
  89. Favoritskiva?
        Green Day - Amarican Idiot
  90. Bästa kompis?
        Ja finns ett par.. Ni är för underbara allihopa!!! ?D
  91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig?
        Bra fråga... Fråga dom som ser mig..
  92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick?
        Att frågorna aldrig tar slut ?P
  93.  Favoritlåt just nu?
        Higher Love - 89ers
  94. Har du en mobiltelefon?
        Jodå!!
  95. Vad är det vackraste som finns?
        Universum.... oj va filosofiskt
  96. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?
        Jorden runt ett par varv...
  97. Är du en morgonmänniska?
        Morgon? Vad e det?
  98. Sommar eller vinter?
        Oj det e svårt. Både och i en härlig svensk blandning.Signatur
  99. Är du bra på att komma ihåg namn?
        Nix sorry är riktigt värdelös.
 100. Är detta sista frågan?
        Jepp wohoo!

Tomten

TomtenJa tomten kom tidigt i år. Redan fått första julklappen. Men vet inte från vem???

Denna fina tomte låg i min brevlåda här idag och väntade på mig. Den var riktigt smakrik med faktiskt. Tack snälla tomten. hehe
Signatur









Pannkakor

PannkakorJa då har man varit en sväng ut i köket och flippat pannkakor. Satan hade nästan glömt bort hur gott det e med denna smaksensation. Hehe ok kanske inte är nån smaksensation men gott är det ju..
Signatur
Stod där med en stekpanna i varje hand och lekte lite. Det e kul å hålla på i köket helt klart.
Finns så mycket roligt man kan göra där.

Piratisering

Svärd m.mJa snart var det sittning snart då. Idag, eller igår är det ju nu, blev jag ägare till ett vackert svärd och ögonlapp.. Endast 25 kr på BR.. Hehe.
Nu fattas bara en bandana å ett litet svart skärp. Detta kommer nog bli finfint.Signatur









10th Dimension

Hehe fan va lite man fattar igentligen. Vi tror vi går omkring och är smarta bara för vi kan memmorera en massa pinkoder, telefonnr å sånna grejer. När vi kan lite formler för hur hur man räknar ut hastighetsökningen på ett fordon som åker från A till B. Eller när vi försöker analysera varandra och verkligen förstå sig på ad andra personer tycker och tänkter.
Men det är inte mycket vi förstår om vår värld som vi lever i. Vi vet inte ens om vi är ensamma i universum eller om vi är en av dom lägre stående raserna.

Hur kom jag å tänka på detta då? Jo fick nys om denna sidan som förklarade lite enkelt om våra 10 dimensioner och hur allt hänger ihop. Fick reda på att om man inte är nöjd med sitt arbete så kan man bara vika ihop den 5e dimensionen och hoppa tillbaka till din ungdom och uppfinna t.ex. disktrasan. Om den nu inte redan är uppfunnen då förståss. För den är ju en ganska poppulär liten mojäng.
10th Dimension
Signatur
Men vill du oxå lära dig lite mer om vår omvärld så klicka på denna länk så har du lite intressant lyssning framför dig. Gå ut i menyn till vänster och klicka på Imagine the Ten Dimensions.

Vem fan e då jag?

SnowracerJa det är ju en bra fråga asså. Men har du varit å läst här vet du säkert redan mer om mig än vad jag vet. Har inte så bra koll.

Men ja är en helt vanlig idiot från Göteborg. Uppväxt längst Kusten och det e där jag känner mig som hemma. Bor numera i Borlänge och pluggar en linje som heter Grafiskt Teknologi & Design. Med inriktig på förpackningsdesign tror jag det kommer bli. Har planer på utlandsstudier så som i Australien och kanske england i framtiden.

21 år har man hunnit bli men har hört at det skall ändras till 22 redan nästa september.  Men det får man ju se hur det blir med det.

Längtar just nu till fjällen å just Åre v4 som komemr bli en höjdarresa asså. Då skall min nya utrustning provas. Har redan hunnit  ta lite kort me dom på som ni kanske ser här brevid.
Märk väl mina tapeter i bakgrunden... Ja just d . Samma som på sidan. (så stolt såå)

Intressen:
  • Umgås med vännerna försåss
  • Grafiskt design
  • Spela gitarr
  • Skidor (Vill bli bra mycket bättre än vad jag e nu)
  • Foto
  • m.m.
Signatur
Ja skall man säga mer då?
Nej det får allt räcka där.. får la fråga nåt om du e intresserad.

Min älskade gura!!!

Min gura!
Ja då var det dax att visa upp my precious!
Det är en Ibanez AEG10NE halvakustisk gitarr som jag fått i födelsedalspresent.Signatur

Den är byggd i Mahogny och Rosewood (Jakaranda på svenska).
Har en inbyggd stämapparat och är även mickad så man kan koppla in förstärkare. Ja det är min lilla älskling helt enkelt. 

The Departed

The Departed

Produktionsår: 2006
Genre: Brott, Drama, Thriller
Betyg IMDB: 8,4/10 länk
Betyg av mig:
Betyg 3

Sammanfattnig:
Två killar är mulvardar på vad sin sida lagen . På ena sidan Massachusetts State Police och den Irlänska maffian på andra. Misstankarna stiger och dom båda sätts in för att ta reda på varandras identitet.

Utvärdering:
Detta va en ganska kneig film. Personligen gillar jag när man inte riktigt förstår allt förens i slutet men i denna vet man inte riktigt om man förtod allt även när filmen var slut. Den kändes oxå som om den var bra mycket längre än va den va. Eller den va 2,24 så det är ju ingen kortfilm. Men kändes som det var några timmar till.

Men mycket bra skådisar höjer betyget en del. Oftast kul med välkända ansikten.
Kan rekomendera den om du gillar lite röriga filmer med ganska mycket tankeverksamhet bakom. Signatur

Fjällen, här kommer jag.

Dagen började med en trevlig lunch med polarna på [kompis]. Blev en kycklingsallad som fick inleda denna dag. Hur gott som helst.
Sen tog vi farväl till Nils som åkte hem idag. Tack för besöket och välkommen åter.

Sen senare så bar det av till Stadium med Carro och införskaffades allt vad som kan behövas i fjällen. Fick allt detta för endast 4642kr. Hade nämligen 30% då jag fick följa Carro dit på julklappskvällen. Tack så hemskt mycket Carro!

Sen på kvällen blev det filmkväll med grannarna här. Såg på The Departed som det komemr en recension på inom kort.

Det blev allt detta som du ser nedan och lite till:
Kittet

Signatur

Tha Skylt

ThaSkyltJa då va man hemma från en riktigt härlig kväll ute på stan. Det började med att vi partajade på Mångatan då vår allas Maria fyllt 23 i veckan. Grattis tjejen!! Hoppas du gillade presenten.

Efter detta blev det S2 som blev målet för kvällen. Blev en krogkväll med mycket dans och skratt. Tack alla som förgyllde min kväll. Fick en ny bekantskap vid namn Nisse. En riktigt skön lirare som kommer vara hjärtligt välkommen tillbaka till vårt Borlänge i framtiden.

Signatur

Detta var avslutningen på min Partyhelg för denna gång. Ja den blev lika lyckad som det var tänkt. Om inte ännu bättre.

Första advent

Första Advent
Jepp då var det första advent med. Snart kommer tomten.

Falun by night

Newcastle Brown AleSikken kväll det blev till slut. Begav mig mot falun runt 18-tiden igår med Christoffer. Efter en runda på bolaget mötte vi upp med Tobias och drog oss hem mot Johan. Satt där i hans lägenhet och förestade till Idol. Som ja slutade med att Marcus vann. nåt annat hade ju varit skandal då dom inte borde tävla i samma liga ens.
Men oj va dålig vinnarlåten va sen då. Lite tråkigt då det är den som kommer höras ett bra tag framöver. Men men kan man inte få allt.

Fick provat Newcastle Brown Ale igår efter rekomendationer av en viss Sara här från Blogg.se. Helt okej öl helt klart men inte vad jag brukar dricka. En speciell smak med ganska mycket eftersmak. Det var nog inte sissta gånen en sån slank ner i strupen.

Sen blev det kåren där i Falun. Det är ju inte världens största ställe men ganska mycket partyglada folk.
Efter ett par kannor så satt vi där och snackade om en massa värdsliga ting så kom vi in på tattueringar. Det slutade med att vi tog hand och lovade varandra att vara gaddade inom en månad. Hade allt lite ångest på bussen hem idag men jag har ju tid på mig att välja motiv så. Detta skall bli extremt roligt i alla fall.


Signatur
Kvällen bästa kommentar:  Det är ju inte ens en hon.

Ja ja Partydag #2 blev alltså helt klart lyckad den med. Nu återstår bara kvällens bravader då. Men kommer bli en ganska lugn kväll ändå.

Julkalender: Jul i Tøyengatan

Ja tänkte bara uppdatera alla om att kanal 5 har även dom en julkalender i år.
Jul i Tøyengatan heter den och är ju norges kalender men allas våran Robert Gustavsson är ju med.
Julkalender
Bild tagen från tvnorge.no.

"Skomakaren Ali har haft sin skomakaraffär på Tøyen sen han kom till Norge 1972. Tvärs över gatan ligger järnaffären A.O. Konnerud som är den sista norska butiken på Tøyen. Den drivs av den desillusionerade, barnlöse surgubben Konnerud. Mellan dessa två etniska ytterligheter möter vi ett myller av färgstarka figurer som vecklas in i intrigerna som bygger på fördomar blandat med klassiska norska julförberedelser.

I rollerna: Zahid Ali, Bodil Lahelle, Morten Rudå, Nikis Theophilakis, Siw Anita Andersen, Ragnar Dyresen, Øystein Martinsen."
Signatur
Text tagen från Kanal5.se. 

Kårkväll

Ja då var det dags att redovisa första partydagen här på bloggen.Drinkmixer
Det var ju partydag #1 denna helg så jag komemr ju återkomma.
Men det började men att Locus stormades av en massa Turiststudenter.
Så där satt man en stund och umgicks.
Sen så bar det av till Kåren. Vi har ett välldigt fint kårhus som kallas för Tenoren.
Där snackades, dansades, partajades och tjoades det för fullt en bit in på natten. Sen var det ju stängningsdax och alla skulle bege sig hemåt. Vi gick i samlad trupp hem mot Locus och satt här hemma en stund och samlade oss. Ännu en kårkväll var till enda.
 
Drink

Kvällens drink:
2 cl Passoã
2 cl Vanilla Vodka
Sprite
Lime

Ölbetygen:
Abro Sigill:
   Smak: 6/10
   Prisvärdhet: 5/10
   Design: 10/10
   Totalt: 7/10
   Kommentar:
   En lättdrucken öl men med lite metallisk smak. Designen på buken höjde betyget.

Carlsberg Sarek:
   Smak: 4/10
   Prisvärdhet: 3/10
   Design: 8/10
   Totalt: 5/10
   Kommentar:
   Även denna ganska lättdrucken men smaken va la inte den bästa. även här höjer designen betyget

Staropramen:
   Smak: 10/10
   Prisvärdhet: 7/10
   Design: 6/10
   Totalt: 8/10
   Kommentar:
   Ett öl som verkligen smakar som Öl skall smaka. Har även minnen från Prag med detta öl.

Sofiero:
   Smak: 5/10
   Prisvärdhet: 6/10Signatur
   Design: 4/10
   Totalt: 5/10
   Kommentar:
   Billigt och inte helt galet å dricka. Det slinker ju ner men inget man sitter och njuter av.
RSS 2.0