Öl

Ikväll börjar partyt för denna helgen. Det fortsätter ända in i December och tar slut på första advent. En riktig partyweekend med andra ord. På menyn idag står det öl. Staropramen och Sofiero är ju testade sen innan men idag skall även Åbro Sigill samt Carlsberg Sarek testas. Får återkomma med kommentarer och betyg på dessa.
ÖlSignatur

Missing In America

Missing In America

Produktionsår: 2005
Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,4/10 länk
Betyg av mig:
Betyg 4

Sammanfattnig:
En gammal krigsveteran från Vietnamn (Danny Glover) som bor ensam ute i skogen får en helvändning på sitt liv då ett barn (Zoe Weizenbaum) kommer in i bilden.

Utvärdering:
Ett mycket fint drama som får en att fundera över vad lite kärlek och närhet av en annan människa kan spela roll. Ibland krävs det att man stöter på motgångar och tar sig igenom dom för att komma ut som en bättre människa.
En lite oväntad vändning not slutet av filmen skakar om och berör.

Kan rekomendera denna om man gillar en liten snyftare eller bara ett känslosamt drama.Signatur

And Then!?! Linjär Algebra

Man kan ju bli galen för mindre. Siffror över allt och streck hit och dit. Ja det e så jag skulle förklara denna knepiga kurs. Dessutom har vi en lärare som har lite svårt med svenskan. Kommer från typ Kina eller nåt och har det knepigt att utala alla ord som finns med i kursen. Som om dom inte var svåra nog från början.
Ja får hoppas att man kan börja förstå nåt snart. Kanske bäst å börja plugga med. har hört att det skall underlätta lite.
Linjär Algebra
Jag såg på Dude Where Is My Car i helgen och den bästa scenen är när som skall köpa drive in på en kikakrog. Och tanten i högtalaren där dom beställer slutar inte säga And Then.... Ja har ni sett den så förstår ni kanske bättre.
Men idag så sa vår lärare typ nåt som lät exakt som det på lektionen.
Signatur
Jag kunde inte sluta skratta bara...
And Then

Screamer Radio

Screamer Icon
 Screamer Radio
Free Internet Radio

Detta är programmet du inte trodde du behövde. Sitter du där och lyssnar på samma musik som du har på datorn om och om ingen. Du vill hitta bra musik men vet inte vart du skall leta. Då tipsar jag dig om att lyssna på nån rediokanal i alla fall nån dag i veckan.
Hur gör man då detta på eklast sätt? jo via detta program vid namn Screamer radio.

Du väljer enkelt bland en hel uppsjö av kanaler där ute och kan även lägga till din egna URL om din faroritkanal inte råkar finnas med. Men finessen som gör det helt underbart är att man med ett enkelt musklicka kan ladda hen låterna du hör direkt till din dator i mp3 format. Du får dom fint sorterat i kataloger efter vilken kanal du spelat in från.

Länkar:
www.screamer-radio.com
Download (~730 KByte)

Bra kanaler:
Soundic Radio - Hemsida - Url
Playdio - Hemsida - Url

Det är inte världens vackraste program men det gör det det behöver och med bravur. Nedan följer några screenshots:
Signatur

Äpplekaka!!

Ja nu har jag varit ute å fipplat i köket igen. Blev en äpplekaka denn gången. Kanelbullar vart det ju förra gånen men man måste ju variera sig. Det blev en mysig liten fika såhär på kvällskvisten med grannarna.

Snart e det ju dax för pepparkakor med och lussebullarna får man inte heller glömma. Ååå älskar julen. Finns så mycket roliga grejer så göra. Läntar tills Malin, Nathaly och jag skall göra Pepperkakshus som vi bestämde. Får se om det blir nåt kupolen av det hela. Hehe

Nej nu får man gå upp och vara lite social bland grannarna som har party i sitt kök. Över och ut.
ÄpplekakaSignatur

Prison Break

144152-5Shit vilken serie. Dom överträffar sig själva i vartenda avsnitt och man blir ju helt galen över att det återigen är en vecka tills man får se en fortsättning. Ok det finns ju fler bra serier där ute. House toppar även den min lista just nu med men det finns få som dessa.
Prison Break Gubbar
Sen tycker jag ju synd om Sara Tancredi i serien som spelas av Sarah Wayne Callies. Han har bara fått skit genom hela serien men man kan ju bara hoppas på att det ordnar upp sig. Hon är även för snygg och cool för att dö för den delen.
Signatur

I can see!

Ja som många vet så söp jag ju bort mina glasögon för några veckor sedan. Kanske inte det bästa man kan göra. Så dessa veckar haf varit lite kluriga så man inte kunnat läsa på tavlan i skolan m.m. Inte kan man höra vad hon säger heller. Men men nu skall det bli ändring på detta.
linser

Fick idag för första gången ett par månadslinser som jag skall prova ett tag. Än så länge känns det ju helt ok. Tog en liten stund å pilla ut dom bara. hehe. Stod där en kvart framför spegeln och såg lustig ut. Men det kommer man nog in i snart med.
Idag fick dom bara sitta i 3 timmar. I morrn 4:a o.s.v. Sen skall man ju inte ha dom i för länge ändå sen i framtiden så kanske lika bra å vänja sig.
Signatur

Innebany

Sporten som får mig att må bra varje måndagkväll.
Äntligen har jag börjat spela innebandy regelbundet. Det har varit min önskan läänge nu men aldrig nån som har velat hänga på. Men så kommer man hit och så är det full rulle minste en gång i veckan. Härligt.
Måndagkvällen mellan 21-22 är det bara att jaga den lilla vita bollen tills benen sviker en.

Köpte ny klubba för några veckor sedan och är mycket nöjd.  Salming Varsity heter den och är köpt på Stadium för 199kr. Du kan se den på bild här nedan.
InnebanySignatur

Skidorna är paxade

Wohoo... jag e så lycklig.. Jag skall bli med skidor. Hehe.
Idag har jag tittat ut vilka skidor jag skall införskaffa mig. Blir ett par från Head. Här kommer en bild och lite mer info för den som är intresserad.
Mina Skidor!!!

Head i.XRC 500 / SL Railflex II

The i.XRC 500 is the introductory model for becoming acquainted with the limitless possibilities in the world of skiing. It masters wide and tight turns in widely varying ski conditions and can adapt to any situation thanks to integrated intelligence Technology.

Features:
  • Intelligence TechnologySignatur
  • Carbon Jacket
  • X-Frame
  • Railflex II
  • Includes Bindings

MakeOver

Ja andra inlägget handlar om min nya design. Den blev inspirerad av mina tapetet på väggarna här hemma. Och som vi ser så gillar jag kontrasten mellan svart och vitt.

Känner mig ganska nöjd för tillfället men det kommer säkert bli både en och två nya stilar på denna blogg.

Över och ut. Signatur

Ready For Take Off

-Titta han snackar... -Ååå hörde du, han sa sina första ord... -Jasså skall han med börja snacka nu...

Ja vilken reaktion nu Du hade, när du såg jag börjat blogga, vet inte jag. Men en sak är säker. Varken du eller jag vet varför Du e här. Hehe jag menar, vart e världen påväg. Att jag e här e kanske inte så konstigt då det är min blogg men du bör ta dig en funderare på vad du gör här igentligen. Ta det inte negativt, jag vill ha dig här. Du får gärna sitta här och titta hela dagarna. Även om det nog kommer bli lite långtråkigt.
Men e det verkligen så kul att läsa om vad lilla jag gjort idag. Lite avundsjuk kanske? Hehe..

Ja men då är det kanske bara att tacka för detta besöket då och på återseende.
Skall försöka att ligga i och hålla mig uppdaterad med allt spännande som händer i mitt liv. Som vilken veckans bästa film var eller hur mattetentan gick. Saker som man bara inte får missa för allt i världen.

Som sagt. På återseende.Signatur
RSS 2.0