Tenacious D

Tenacious D Film

Sikka lirare asså! Dom e ju bara för bra. Dom har livat upp mer än ett party i min uppväxt. Och nu kommer dom å gör en långfilm. Filmen i sig är kanske inte den bästa men den e allt rolig och helt klart värd å se.

Jack black har ju inte gjort nåt som jag personligen inte gillat. School of Rock är ju en helt underbar film och sen har han ju en mängd andra bra filmer på lager. Signatur

Det bästa med just Teacious D är ju helt klart Tribute som är en helt underbar låt enligt mig.

Mjölk!

Kossan
Detta måste vara en dryck skänkt från gudarna. Det e ju så gott juee!
Man kan ha det till gröten, flingorna, Oboy eller bara dricka det helt naturellt.

Ja detta inlägg kanske inte berättar så mycket kul men det kanske får er att köpa lite mjölk nästa gång ni går å handlar.

GrööönGrööönGrööönGrööönGrööönGrööönGrööönSignatur

Uppdate v7-8

Ja nu börjar klagomålen trilla in här om att jag e för lat och skall börja bloga igen. Suck jag har ju annat för mig. ;) Hehe eller ja det kanske jag inte har men det har inte blivit av bara.

Men men åter till själva bloggandet då.. Jag var ju på Melody Club förra onsdagen och det var ju även då invigning på nya kåren i Falun. Ja vart skall man börja. Jag stod brevid Heavy från Hjalle och Heavy och Mimikry. Heavy The ManDet tyckte jag var lite roligt i alla fall då jag vad lite av ett fan av dom när dom höll på och rymmde å hade sig.

Jag blev sjuk denna dagen med. Det va inte riktigt lika roligt. Jag stod där i publiken med vad jag tror feber. Så direkt efter dom hade spelat klart så drog vi oss hemåt och slaggade några timmar. Vi skulle ju faktiskt börja klockan 08.00 dagen efter. Skulle redovisa våra bilder vi tog i Falun för ett tag sen.

Ja ja vad har hänt efter detta då? Jo jag har legat hemma och vart sjuk och Stefan min kära granne har haft sina polare hemifrån på besök. Riktigt trevligt å galna typer som åkte hem igår. Det blev party party på lördag då vi drog en sväng till mångatan och flamingo. Men kul va det i alla fall. :P Blev överfallen av Tessan som inte kunde sluta slå bara. Jag lovar att jag har massa vittnen inne på flamingo. Hon är ju helt galen. Och jag e nästan helt övertygad om att jag inte provocerade fram nåt.. hehe

Nej så nu laddar man inför kommande hel som skall bli så fruktansvärt rolig. Skall ju åka upp till Sälen och träffa lite sköna lirare hemifrån. Å äntligen få susa ner för backarna och gå på After-Ski. Ja kan det bli bättre. Signatur

Vi får se om jag hinner blogga nåt mer innan dess. Det kanske blir lite meningslösa funderingsinlägg som lite utfyllnad så.. Tjoooo så länge!

Alla <3-dag

DoggyJa då var det alla hjärtans dag med. Dagen då alla singlar sörjer att dom är så ensamma. Buhuuu... Vad är det för för sätt. Om man nu är så jävla ensam så skall man la inte bara söja en dag om året. Skärp er!

Detta är en dag som har tagits fram för att butikerna skall få sålt lite extra gosedjur, rosor och annat smågulligt. Det är ju inget fel med att man vill ge det till sin partner. Absolut inte! Men hur mycket kärlek finns det bakom en nästan framtvingad gåva. Ja du..

Ok nu säger alla bara att jag är en ensam singel som måste hävda mig och få ut lite aggressioner. Ja tro det då!! Be my guest. Men det är ju bra mycket finare att i vardagen och hela tiden ge små vinkar på att kärleken finns där. Det kan vara att man är vaksam och hör den där önskningen som egentligen man inte skulle hört och uppfyller den. Eller att man kanske ger sin älskade en liten löjlig avskedsgåva när man säger adjö nån gång. Det man måste tänka på då är dock att inte köpa nåt med bäst före datum. Då sånna här gåvor har en tendens att bli sparade. Lääänge ibland med...

Sen att man kommer å tänka på alla man älskar en dag som denna är ju inte fel. Det är ju en dag fylld av bra mycket mer kärlek än andra dagar. Även om den är lite påtvingad ibland.

Jaja nu har jag fått uppdaterat lite i bloggen med. Det är ju inte varje dag det händer. SignaturSå nån nytta hade denna dagen i alla fall.

Ikväll blir det Melody Club på nya kåren i Falun. Satan så kul det skall bli. Får se om jag kanske lyckas skriva nåt om det kommande dagar.

Innebandy + Skola

InnebandyJa en liten uppdatering är på plats. Igår spelades det innebandy här i stan. Det var en liten turnering som BOSS fixade till lite snabbt och lätt sådär. Ja hur det gick för oss som lag skall vi kanske inte gå in på närmare här då det e ganska privat. Men ja ni förstår nog.

Ja sen satt man i skolan till sena kvällen igår med och fixade med lite foton. Jag har just nu en kurs som heter Bildbehandling 10p. I denna ingår nu som ett delmoment att vi skall ta tre foton. En Snöbild, Mellantonsbild och en Nattbild. Denna gången Svart/Vita.

Så jag och min grupp tog oss till Falun under onsdagen och lekte loss där. Vi hade Johan som modell i vårt lite knasiga tema. Ja det e la lika bra ni får se bilderna med nu. Signatur
     

En del av mitt liv

En del i mitt liv är förbi.
En del jag aldrig kommer glömma.

En del som jag aldrig vill glömma.
En del som inte får glömmas bort.

En del som gett mig otroligt mycket.
En del som alla borde få uppleva.

En del som inte alla får.
En del som dom flesta letar efter.

En del som formar mig till den jag är.
En del som gör att man växer.

En del som skapade lycka.
En del som skapade oro.

En del som var magisk på många sätt.

En del som skapade underverk.

En del som jag inte skulle tveka att uppleva igen bara för att få ta del av den.
En del en mig helt enkelt!!! Inte vilken del som helst! Det var våran del!
Signatur
RSS 2.0