Brand i borlänge!

En brand härjade under lördagseftermiddagen i centrala Tjärna Ängar. Vår utsände Mike Hunt rapporterar snabbast av alla och han berättar live från plats nu:

Det var under matlagning som branden utlöstes. Enligt en skärrad boende närheten var det, och jag citerar -"Kineserna och deras mat som startade allt."

Det skall ha varit brännbart material nära spisen som var den utlösande faktorn. En tät grå rök fyllde snabbt både korridor och kök och det var många som såg hur det vällde ut rök ur fönster. Polisen var först på plats och rusade in med brandsläckare och ett stort hjältemod.

-"Jag såg dom med egna ögon försvinna in i den tjocka röken." säger en kille som hjälpte dom in.

Brandkåren som kom inte långt efter fick rensat luften och orndade upp det hela snabbt.

Det verkar även som om dom brandslangar som fanns i korridoren inte fungerade vid tillfället. Men denna uppgift är ej bekräftad.

Detta är Mike Hunt live från Tjärna Centrum, Borlänge

Soft fredag!

Ja Fredagen är snart över och sikken rolig dag det blev. Den började med att man vaknade vid 12 tiden av att en granntjej väcker mig å säger att dom sitter utanför mitt fönster å solar ja. Ja så efter en snabb frukost var man ju inte sen att joina dom. låg där i solen några timmar och bara hade det skönt. Sen blev det en sväng in till stan där vi shoppade på bolaget lite. Fick fylla på ölförrådet lite inför kommande partyhelg. Efter det fikade vi lite på kupolen och där hittade jag även en tröja inne på Jack N Jones såklart. :D

Efter denna lilla utflykt blev det grillkväll här hemma med en massa folk. Det blev riktigt party här på kvällen. Jag å Steffe grillade grillspett å grejjer. Det blev riktigt smarrigt till slut och man var på riktgit bra humör hela kvällen! Jag har ju en sån partyhelg framför mig. Dumt å nte vara på bra humör då!


Måste bara visa en liten bild på en buss jag såg igår när jag var ute på promenad. hehe undrar va dom anordnar för resor :D Å vad gör dom i borlänge undrar jag :P

Men nu blir det nog Stockholm Live å sen nån film eller nåt. Peace Out!

Shopping och ny design igen!

image151

Visste e han söt min lilla döskalle. Ok får erkänna att jag inte gjort den själv. Men den sitter på min nyköpta t-shirt som jag skall ha på mig på söndag. För det fick bli en sväng till kuppan efter tentan. Tyckte jag var värd det eftersom den hade gått så bra. Köpte även nya dojs inför sommaren. Får se hur länge dom håller sig vita.

TÄnkte bara meddela att det tar ca 35 min att gå till ICA Maxi från Tjärna Ängar. Det fick bli en promenad med för jag var så nyfiken på hur långt det var dit. Det var ju inte så farligt så dit får man gå lite oftare.

Jepp sen fick det bli en ny design igen. Hade haft den gamla lite för länge. Nej men skall försöka få en ny varje vecka. Får se hur länge jag kan hålla det :D

Lättad och svettig...

Ja då var tentan över! Riktigt skönt asså då jag verkligen tror jag har klarat den. Man kan ju hoppas på högre betyg med men det e ju dumt. Lämnade oxå in resterande grejjer till en annan kurs som jag har på g. Så nu skall jag nog inte ha så mycket kvar å göra. Grejjen är ju den att jag verkar sakna poäng å grejjer. Men det löser vi nån annan dag.

Sol sol sol även idag så det fick bli en cykeltur i värmen. Hade ingen klocka med mig men mellan 40-60 minuter på cykel fick bli dagens träning. Alltid nåt i alla fall. Skall ta tag i träningen nu då tröjorna inte är lika löst sittande längre ;) Å snart sommar med ju ;O Jaja det löser sig med tiden.

Nu in i duschen å sen maaat. E hungrig som ett djur.

Frågor frågor frågor!?!

Ja dagen har bestått och består fortfarande av frågor och åter frågor. Har idag gjort egna frågor till mina anteckningar och har sedan svarat på dessa. Å det blir nog en gång till innan morgondagens tenta. Detta är några av frågorna jag brottas med just nu:

Vad skiljer Finpapper och Tryckpapper åt?

Nämn två viktiga komponenter till pepprets styrka.

Vad är viktigast Styrka eller Ljusspridning?

Vad står Kappa-talet för?

Varför är FWA och Mekanisk Massa ingen bra kombination?

Vilken bestrykningsgrad är mest prisvärd?

Vad är en tryckfärg främst uppbyggd av?

Jägarna

Jägarna

Produktionsår: 1996
Genre: Thriller, Drama, Brott
Betyg IMDB: 6.9 länk
Betyg av mig:
Betyg 5+

Sammanfattnig:
Erik (Rolf Lassgård) har jobbat som polis i Stockholm i många år men återvänder till hembygden i Norrbotten. Där börjar han nysta i de fall av tjuvjakt på älg och ren som har pågått länge och som den lokala polisen har struntat i. Det visar sig snart att Eriks egen bror (Lennart Jähkel) är inblandad.

Utvärdering:
Ja min personliga åsikt om svenska filmer är att dom inte brukar vara så mycket å ha. Beck-serien är ju ett undantag där då. Men denna är även den ett undantag för mig. Den har allt jag söker i en bra film. Även om det är en ruggig historia så finns det hela tiden en stor del realism i den.
Dom hade ju säkert ingen stor budget att leka med men jag tycker dom har klarat det bra ändå. Det kostar ju säkert en del å spränga upp en lada i luften. Tycker även dom lyckats med musiken. Då den hjälper till och få till en bra stämning ganska genomgående. Lättar upp när det e jobbigt och vrider upp spänningen på sina ställen.
Karaktärerna är ruggigt bra och man lider verkligen med vissa av dom på sina ställen. Tycker Helena Bergstörm gör en kaxig och cool polis bla.a.
Sen är det en riktig svensk film! Den återspeglar verkligen sverige från en sida som inte får så mycket uppmärksamhet i andra filmer.
Men allt som allt en ruggigt bra film som man borde ha i sin samling.

Epic Movie

image149
Satan sikken rolig film det verkar vara!!! Det får nog bli ett biobesök snart då! Premiär 4e April!

Plugg Plugg Plugg

image148
Ja då kan man börja räkna ner dagarna till tentan. På torsdag smäller det.
Så nu har jag tre dagar. Eller ja denna e det ju bara halva kvar på så 2½ dag kvar å plugga. Satan va detta kommer bli tufft. Men vafan det skall nog allt gå det här.

Sikken kväll!

Tjo bloggläsare! Undrar vilka som är där ute å smyger omkring å läser egentligen. Man blir ju lite nyfiken. Så kommenterna häcken av er vetja :D

Ja våren har la kommit nu får man la säga ändå. Så efter lite städning och doning igår på dagen så fick det bli årets första öl ute i solen. Den var inte direkt kall så den kunde smakat bättre men det e jävligt dumt å klaga asså.

Igår vart det ju utgång men innan dess hade vi förkrök här hemma. Jag lekte bartender å blandade drinkar till mig själv. Det blev både Piña Coladas och Cuba Libres :D hehe Ja på bilden ser ni en Piña Colada då och i bakgrunden lite hukande folk. Vad e det med tjejer och kameror asså? Man blir ju lessen... Men jag fick invigt min shaker och äntligen även dricka ur mina fina Highballglas.

Sen blev det ju utgång då och det blev att gå direkt till Mongo istället för som planerat till tenoren först. Lika glad e jag för det. Men Det var många som vart helt klart väl förfriskade igår. ;) Väl på Mongo så var det faktiskt kul. Varför vet jag inte riktigt men jag var på så bra humör så :D Träffade lite polare till Karim bl.a. och även lite kompisar som tjocksteffe hade raggat tag på. :P hehe

Vi gjorde ett tappert försök att ta os till S2 men vi var för sent ute. Kön var alldeleds för lång och dom skulle då inte släppa in så många fler heller så det sket sig lite sådär.
Men där utanför träffade jag en riktigt rolig tant. haha satan asså. Jag var där med rickard och hon frågade ifall vi inte kände hennes döttrar. Som om alla gjorde det... Jaja men till slut så sa hon typ att om man skulle välja mellan er två så var det ju jag som gällde helt klart asså. Gav mig samtidigt en ruggig blick asså. :D Får fan rysningar bara av å tänka på det. Men det var ju ändå lite charmigt :D Jag e värsta svärmorsdrömmen tydligen :) haha

Sen gick klockan och det var dags att ge Ronald McDonald lite fickpengar. Så det fick bli krubb på gyllene måsen med Elin, Anna, Steffe å Professorn. Efter det följde jag Anna hem så hon slapp bli våldtagen eller rånad sådär. Känns lite onödigt. Sikken gäntleman man e... :D haha Lika brå å säga det själv :D

Så man kom la i säng runt 3 kanske. Inte illa för en lördag. Men så vaknar man klockan halv 8, elelr ja halv 9 va den ju då för jag hade inte ställt fram den då.. Men vaknar pigg och utvilad konstigt nog. Men det kommer blir en mycket slapp dag med några extra kalorier. Som om man inte fått nog av det ändå. nej nu får jag fan sluta. Hej!

Titelfrågor

:: Regler ::
1. Sätt din musikspelare på shuffle.
2. Tryck bara på nästa låt mellan varje fråga.
3. Använd låttiteln som svar på frågan även om det inte stämmer in nån stans.

FUSKA INTE!


How are you feeling today?
The Sounds - Like A Lady
Kommentar: Haha tack för den...

How do your friends see you?
Rhianna - S.O.S.
Kommentar: Räddaren i nöden kanske???

Will you get married?
Green Day - Armatage Shanks
Kommentar: Hmm ja kanske inte stämmer alltid...

What is your best friend's theme song?
Vinylshakerz - One Night In Bangkok
Kommentar: Hmm en partylåt i alla fall!

What is the story of your life?
Loren Talhaoui - Vill Ha Dig
Kommentar: Ständigt på jakt...

What was high school like?
Dallas Superstars - Higher
Kommentar: Hmm kommer inte ihåg att jag var så hög under den tiden...

How can you get ahead in life?
Jill Johnson - When I found you
Kommentar: Hmm vem har jag nu hittat smo skall hjälpa mig med det...

What is the best thing about your friends?
Lindsay Lohan - Ultimate
Kommentar: Ja dom e helt klart ultimata.

What is tonight going to be like?
Dublin Fair - Jamboree
Kommentar: Hehe så kul vet jag inte om den blev ändå.

What is in store for the remainder of this weekend?
Perrra - Vicka på rumpan
Kommentar: Haha Klockren ju!

What song describes you?
Jan Wayne - Stay with me
Kommentar: Mmm jag släpper då aldrig taget.

To describe your grandparents?
Van der karsten - C.R.Y
Kommentar: Hmm ja kan man ju tolka som man vill.

How is your life going?
Markoolio - Sola och Bada I Pina Cola
Kommentar: Hade inte kunnat säga det bättre själv.

What song will they play at your funeral?
Daniel Powter - Give Me Life
Kommentar: Hmm lite sent då kanske?

How does the world see you?
A-Moe - Moviestar
Kommentar: Haha visste la det. ;)

Will you have a happy life?
Tomas Ledin - Hon Gör Allt För Att Göra Mig Lycklig
Kommentar: Se där ja, bara å tacka å ta emot då.

What do your friends really think of you?
Lasse Berghagen - Stockholm I Mitt Hjärta
Kommentar:

Do people secretly lust after you?
Metallica - The unnamed feeling
Kommentar: Ingen som vågar tala om det ne...

How can I make myself happy?
Space Dogs feat. Craft - We Will Rock You
Kommentar: Ja rock funkar ju oftast.

What should you do with your life?
dj lee - fight hard
Kommentar: Ja livet e då ingen dans på rosor.

Will you ever have children?
Lisa Miskovsky - One Dark Night
Kommentar: Haha även denna helt klockren!

PS: Snodde denna från Jessicas blogg. Busigt va...

Helgens Drinkar!

Superior PinePi?a Colada

Ännu en dag över

Ja då har man förbrukat ännu en torsdag.
En dag bland alla andra.
En dag som kommer förvinna i mängden.
En dag som saknar nån egentlig mening.
En dag som löses upp bland alla andra.
En dag som i morgon är historia.
En dag som jag bara gjorde det jag själv ville göra.
En dag som saknade några egentliga krav.
En dag som var precis så slapp som jag ville ha den.
En helt underbar dag med andra ord!


Oj va djupt det blev här nu, tillbaka till verkligheten. Jag har inget direkt å säga er denna dag så jag slutar nu.

Ny Design - Beyond Today v2

Ja då har jag knåpat ihop en ny design som ni kanske ser. Jag blev ju tvungen till det efter som bytte en massa saker här på sidan. Men det var säkert till det bättre så no hard feelings.

Men nu e jag rätt nöjd med den som den är. Jag har kollat så den skall funka hyfsat i både Firefox och IExplore men snälla folk, använd Firefox! Finns allt lite småfel men ser ni nåt större så kommentera gärna om det! (Jag vet redan att det blir en glipa i botten på sidan i iexplore.)

Men hoppas ni gillar den!

image143Men jag länkar lite fint till firefox så den som känner sig skyldig bör ladda hem och installera.
Länk till skaparnas hemsida - www.mozilla.com
Direktlänk till senaste versionen - Firefox 2.0 Svensk

En vecka tar slut å nästa drar igång

Ja så brukar det ju kanske se ut efter helgen så. Så det e ju inte så spännande egentligen.
Men sikken rolig helg det blev då. Träffa nytt roligt folk, gå på deportees å sen slappa bort hela söndagen. Helt underbart! Men sen när klockan skulle ringa på måndagen så ville inte min hjärna vakna utan det jag sov så fint vidare. Vaknade för sent för att gå till skolan och den dagen var förstörd. Fortsatte å sova tills kroppen inte kunde sova mer och masade mig upp ut sängen. Så nu är det ju lika svårt att sova denna natt som förra. Så får se om man lyckas ta sig upp i morrn till skolan i alla fall. EN ganska viktig föreläsning så det får vi allt se till.


Sen måste jag säga några ord om ett grymt spel här. Guitar Hero 1 & 2. Här sätts ens fingerfärdighet samt taktkänsla på prov. Man får prova å se hur det känns att stå på scen framför en jublande (eller buande) publik.
Helt magiskt roligt när man kommit in i det.

The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption

Produktionsår: 1994
Genre: Drama, Crime,
Betyg IMDB: 9.2 länk
Betyg av mig:
Betyg 5+

Sammanfattnig:
Andy Dufresne (Tim Robbins) är en framgångsrik bankman som har en fru som bedrar han. Hans liv förändras dramatiskt när han blir dömd till livstid för mordet på sin egen fru och hennes älskare. Filmern utspelar sig på 1940-talet. Man får följa hans resa genom livet innanför fängelsemurarna. Där får han vänner som bl.a. Red (Morgan Freeman).

Utvärdering:
Om The Green mile är bästa filmen som finns så kommer inet denan långt efter. Helt underbart filmad, vackert och noga uträknat manus och sen har vi några av väldens bästa skådespelare. Även detta är ju ett verk av Stephen King och Frank Darabont. Denna underbara duo har inte gjort några mer saker gemensamt vad jag vet. Rätta mig gärna om jag har fel.

The Deportees

Ja då var det en ny dag och det innebär att det var en kväll igår. Det blev ju en spelning med The Deportees på Bolanch här i stan. En riktigt bra spelning som vanligt. Detta är ett riktigt bra band helt klart. Pressuppdådet var stort. Det va nästan mer fotografer än jublande publik men vafan. Själv smög jag omkring och lyckades få några bilder i alla fall.

Är riktigt nöjd med två av dom. Den ena är den där man ser en flygande mikrofon. Sångaren börjar snurra med den och den lossar från kabeln. Flyger rätt mot mig och jag lyckas få en bild när den är sådär perfekt i bild. Bilden efter det är hans reaktion när han ser att han inte har nån mikrofon längre.

Sen har vi första bilden där man nästan ser hela bandet. Gitarristen i förgrunden och resterande bakom i lite motljus.

Ja det blev en helt klart lyckad kväll. Är nöjd med mina bilder och jag lärde mig säkert nåt. JO att man kan ha ISO1600. Bruset uppstår ju men det e inte på störande. Inte så sånna här bilder i alla fall.





Signatur

Fan det e kö till allt nu för tiden...

Pool1Ja då var det dax igen. Att ni aldrig tröttnar på att läsa.

Ja vad har häst sen sisst nu då? Jag har tagit tag i mitt liv. Börjat plugga, städa, tvätta, gå upp tidigt innan tuppen börjat gala och en massa annt.... Som om det kommer hända..
Nej jag e minst lika lat som vanligt. Inget plugg men jag har fan så kul i alla fall. Det känns som om det e huvudsaken.


Pool4

Har köpt en lite rolig bok. Meningen med livet heter den tar upp den frågar och ställer en mängd motfrågor. Köpte den mest för bilderna som är i den då den har roliga djurbilder på varje sida som speglar texten som står där.






Sen har jag lekt lite designer och gjort en logga till en förening här på skolan. eSec heter dom å det e för programmet Digitalbrott & E-säkerhet. Dom hade en idé men Lady Justice som var klockren. Resultatet der ni här till höger.


Pool2
Sen har det blivit lite fotograferande med. Hade med den får å störa mina motspelare och medspelare med ioförsig när vi spelade biljard. Blev några bilder som blev bra i alla fall tycker jag. Men jag försöker mest leka och hitta nya vinklar på allt just nu. Lära mig mer och utvecklas med kameran.

Sen igår va det ju torsdag och då skall man ju festa lite sådär som vanligt. hehe Så det blev lite stillsamt hemma hos polaren Karim här intill. Riktigt trevligt men jag gjorde dock en tabbe. Hade köpt smultronvin.. fy satan så vidrigt. Fick blanda det med det jag hittade för att det ens skulle gå ner. Men ner gick det allt ändå. hehe



Ikväll blir det Bolanch och en liten konsert på d. Skall åter igen se The Deportees och kommer denna gången leka rockfotograf. Fick ju lite insiration från föreläsningen jag var på häromdagen. Emma Svensson från Rockfoto.nu föreläste här. Riktigt intressant faktiskt! Så vi får se om jag får några fina bilder å visa upp här i morrn kanske.
Signatur
Över och Slut...

Våren e nära, om den inte redan är hära!

Tjolahopp i vårvärmen!

Idag känner jag mig ganska glad faktiskt! Det e nog vårkänslorna som börjar krypa fram inom mig. Eller så är det svamparna som jag hade i maten igår kanske. Ja man kan itne lita på vad man får av kineserna här.

I alla fall så var jag i skolan på dagen. Hade ett seminarium där vi fick presentera våra bilder i andra delen av vår kurs vi har just nu. Sen efter skolan gav jag mig ut på årets första cykeltur. Det blev en liten motionsrunda med kameran på ryggen. Stannade till vid några fina björkar och ett litet torn jag hittade här. Jag måste börja komma igång med mitt fotoande igen nu. Det e ju så kul. Å extra kul är det ju när man börjar lära sig mer om både hur man skall hantera kameran och även hur an skall fixa med bilderna i datorn. Träning ger färdighet säger man ju så jag skall försöka ta mig ut å hitta nån bild inte allt för sällan i alla fall.Signatur

Björkarna har jag just nu som skrivbordsundelägg. Det funkar riktigt bra faktiskt. Så nöjd så!

Dagens fråga: Är det fel att älska sig själv?

Gallo - Turning Leaf

Nån som är sugen på ett glas vin?

GalloNi kanske kan bli det efter ni sett min lilla bild i alla fall. Tog mig till skolan idag med kameran och en flaska vin dårå. a det låter kanske inte så bra men så va det i alla fall. Det blev en rolig liten stund med mig själv och flaskan i studion. Efter lite pill i PS så blev det denna lilla skapelse.

Klaga gärna så jag har nåt att gråta över. Mitt liv är så perfekt för övrigt så kom igen nu.Signatur

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Pirates!

Ja då har vi snart 3e filmen i serien här. Tvåan var la kanske inte lika bra som ettan men det är ju ändå grymma filmer. Så jag ser fram emot att än en gång så följa med ut till sjöss. Det värsta är ju att man blir så Deppig när man ser dom.Signatur

Tänkte bara tillägga att Carro coh Tessan är underbara människor. Känner dom mycket väl...

The Green Mile!!!

The Green Mile

Produktionsår: 1999
Genre: Drama, Mystery, Thriller, Fantasy, Crime
Betyg IMDB: 8.2 länk
Betyg av mig:
Betyg 5+

Sammanfattnig:
Paul Edgecomb (Tom Hanks) är avdelnigschef och fängelsevakt på "The Green Mile". Avdelningen där avrättnigar sker i elektriska stolen. Tiden är nån gång runt 1930. Dagarna flyter på fram tills John Coffey (Michael Clarke Duncan) komer dit, Han är en jätte men med en själ som ett litet snällt barn. Han är dömd för mordet på två små flickor. Paul och dom andra fängelsevakterna får vara med som en spännande tid. Allra minst Paul.

Utvärdering:
Väldens bästa film! Genom tiderna! Jag har inte sett nån film som berör mig så mycket som denna.Skådespelarna är fantastiska och deras karaktärer berör nåt fruktansvärt. Stephen King har verkligen lyckats med denna. Frank Darabont  har gjort manus. Denna duo har lyckats igen. Dom började med The Shawshank Redemption och nu denna! Två heeelt underbara filmer. Dom har allt!

Ja som ni kanske märker gillar jag denna filmen ganska mycket. Det e inte många filmer som fått mig å gråta men denna har lyckats flera gånger kan jag erkänna! Det e nte illa d! Signatur

Utmaningen

Usch jag har blivit utmanad! Hatar kjedjebrev å alla andra sånna där saker men jag får la stå ut med denna då! Men jag vägrar utmana nån annan denna gång då jag vill få ett slut på det. ;) Och så får jag vara lite busig med :P

:: Regler ::
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


:: 1 ::
Jag har förändrats en hel del under senaste åren. Det hör ju kanske ihop med att man blivit lite äldre men det jag tänker på är just att jag har träffat människor och gjort saker själv som stärkt mitt självförtroende. Som för det mesta har vart ganska lågt. Men en sak man lärt sig är att det aldrig är för sent att ändra sig.

:: 2 ::
Jag är Lat! Så e det bara. När jag väl gör saker och lägger energi på det så brukar jag göra det med inlevelse och vill få saker gjorda bra. men för å komma igång med saker så är det e låång process. Som t.ex att man börjar jobba med inlämningsuppgifter sissta dagen eller ibland natten. Vet att jag inte är ensam om det dock.

:: 3 ::
Jag är en systemmatisk person och vill jobba effektivt när jag tar mig an saker. Gillar oxå att effektivisera mycket. Som när jag jobbade på fabrik och fick se hur jag funkade i riktiga sammanhang. Så vill ejag hela tiden pressa mig och se vart gränsen går på vad som kan göras. Baksidan på detta är att allt som jag gör kanske inte är helt genomtänkt alltid utan det skall bara gå fort.

:: 4 ::
Jag har svårt att slutföra projekt jag börjar med. När jag startar nåt nytt har jag hur mycket tankar, idéer, energi och tid som helst. men ganska fort tappar jag dom delarna och börjar på nåt annat.

:: 5 ::
Jag älskar musik. Vad fan skulle man göra utan det? Det finns musik till alla tillfällen. Självklart när man e partysugen. Men musiken hjälper en genom även deppiga tider. Gillar ju oxå att spela egen musik å sjunga.

:: 6 ::
Jag gör det mycket saker i takt. När jag t.ex. är ute och går så håller jag ofta takten på ett eller annat sätt. Speciellt om man lyssnar på musik. Då vill jag gärna ha musik som man kan gå med i takten. Detta gör att om man har varierande låtar så kan man få gå fortare ibland och ibland långsammare för det.

::     ::

Nöjd nu tessan?

Uppdate v10

Ja vad har hänt i mitt lilla liv dom senaste dagarna då? Jag antar att du sitter där hemma och funderar över varöfr jag inte skriver så ofta. Eller ja det gör du säkert inte men ändå. Ja vad har hänt denna veckan nu då.. Hmm ja vart skall man börja?? från början kanske tycker du men så roligt skall vi inte ha.

Så jag börjar med vad jag gjorde idag och går bakåt.

Ja idag har det vart en sjukt onyttig dag. Vaknade vid 9 och tvingade mig upp till skolan. Efter den var avklarad satt man och degade lite så snakcade skit med. Sen var det så fint väder så jag tänkte ta en liten promenad. Så det fick bli en omväg hem i alla fall. Kanske en extra väg på 10 min eller nåt. Ja det e alltid nåt :P

Men sen när man kom hem så blev jag övertalad till å besöka McDonalds. Jag var dock inte så svårövertalad. Så sagt å gjort blev det ett besök där. Man kom hem och satt åter igen och bara degade å snacka skit. Sen sulle det käkas pizza och man var ju inte sen å hänga på där heller :( Så just nu känner man sig aningens övergödd.

Jaja det va denna dagen det. Varför var det så svårt å komma upp i morse då? Jo det var ju såklart kårkväll igår. Vad har man annars torsdagar till? Jag var på toppenhumör så den kvällen blev hur bra som helst. Hade förfest både här hemma och hos en polare här brevid. En massa dricka blev det och jag blev en Äkta Go Å gla göteborgpatriot. Snackade massa skit och battlade med stockholmare å grejjer :D hehe Jag var nog ganska dryg med ibland :P men det e baara roligt :D

Fick se när en klasskompis gjorde en seriestripp och färglade å grejjade. Riktigt najs blev det! Nästa vecka har han 400 jubileum. Så då får vi kanske fira lite :P hehe

Men men vad hände på dagen igår då kanske du undrar. Ja det skall jag allt tala om. Men först en konstpause.....







...så det får duga.

Pappersbruk
Ja jag blev ett besök till Kvarnsvedens pappersbruk. Ett studiobesök i skolan asså. För jag läser ju en kurs som handlar om just materialteknik å då lär vi ju oss om hur man gör papper m.m.




Väl på bruket fick jag syn på en liten låda. Å på den lilla lilla lådan stod det en liten liten text. Eller ja så liten kanske den inte va men den va lite rolig ändå. För det var ett företag som heter samma som halva min släkt gör. Wåhlin då asså. Så jag antar att det e nån långväga sak som äger dett företag kanske... Men vad vet jag...



Ja hopp. va hände innan dess då? Ja det hände nog inte nåt sådär jätteroligt. i så fall får jag återkomma och förtälja om det. Ja som ni säkert märkt så har min mörka design hoppat bort. Den skall nog återställas snart men det har ju strulat lite nu när dom bytt en massa grejjer härpå sidan. men förändringar är bara bra så det e bara att bita i den beska citronen och designa om det lite här. Kan varaSignatur gött med lite vitt med ibland kanske...

jaja över och slut

Cast JJ022

Idag blev jag bestulen på 600kr. Eller ja jag fick ju ett par jeans istället då. Dagens tjuvar har bytt skepnad och säljer saker till överpris istället för att bara sno pengarna direkt. Nej men det va la inte så dyrt för ett par jeans faktiskt. Så jag e allt nöjd med mitt köp.

Vart köptes dom då kanske du undrar.. Eller jag kommer säga det även om du inte undrar men jaja. JackNJones då såklart. Men det har du säkert redan räknat ut om du läst min blogg från start.
Jeans TextJeans

























Signatur
RSS 2.0