Mr.Käggel helt enkelt

MrKäggel
Satt å knåpade ihop denna i Illustrator här. Något Simpsonsinspirerad kasnke ^^ Men tyckte han blev ltie söt . hehe

En son är född!

PerrySon

Ja nu var det klippt igen...

Jepp nu är jag kårthårig igen! Inte så mycket mer å säga om det kanske men så är det. Gätt å ha nåt som ser lite mer vårdat ut. Mitt halvmeters "afrokrull" kanske kommer tillbaka nån gån i framtiden. hehe vem vet. ;)

Logodesign + Hemsidesprojekt

Hmm ja snart drar ju skolan igång för mig igen å vi skall visst göra lite hemsidor å grejjer. Detta är ju saker jag hållit på med tidigare så jag har tänkt göra nåt riktigt seriöst av detta nu. Letade efter lite företag sen igår i borlänge och blev inspirerad direkt till å börja göra nåt kul. Kom fram till detta innan sängen kallade. Idag ringde jag dom och frågade om dom skulle behöva en hemsida men så var inte fallet. Så nu står jag här med en logotyp  som ingen vill ha eller behöver. Men jag e rätt nöjd med den ändå. Jaja så kan det gå.
ABoB
Men det är bara att leta vidare å se om man kan hitta någon som vill ha en sida eller så får man ju helt enkelt hitta på ett eget företag. Du kanske har behov av en hemsida eller varför inte en hel grafisk profil? Hör av dig i så fall!!! Learning by doing heter det ju så!
Är det nån som INTE ser att det står Alexandras Brud och Bal föresten?

Runaway Love



...
Nothing else to do but get some clothes and pack
She says she's 'bout to run away and never come back
...

Såg denna på tv igår då jag kikade lite på Vakna med The Voice. Låten vill verkligen säga nåt och har ett bra budskap. Ge den en chans vetja så får vi se va du tycker. Den berörde mig i alla fall!

Till Min Far

TillMinFar

Livet på en sten

Livet på en sten


Denna lilla blåklocka på stenen sin hittade jag när jag var ute på en fototur i morse. Ja klockan var typ halv 7 och jag var ute efter det fina morgonljuset. Blev dock inte så många bra bilden men denna vart ju lite söt ändå.

Ensam Är Stark

Ensamarstark
Var ute och plåtade lte idag. Ute vid ett vetefält å hittade jag detta havreax. Tyckte det stod på sig och tog sin plats även om den var i underläge. Så länge leve den som står på sig.

Skyttekungen ;)

T1Wohoo! Jag vann idag! Fan va grym jag e. hehe nej men man skall kanske inte säga så om sig själv men det känns riktigt bra. Farsan älskade tävlingar i alla dess former. Så han startade upp en tävling för en tid sen som han inte hann avsluta tyvär. Men jag tog över ansvaret och idag gick finalen av stapeln. Å jag står nu som vinnare.
T2Farsan min vill einget annat än att jag skulle kunna vara med så nu känns det riktigt skönt att jag vann idag. Jag hade ett lugn nästan hela tiden och det kändes som om han var med mig å hjälpte mig.

Det känns på nåt sätt som om jag vann den i hans ära. Han hade vart så glad för min skull. Men jag tror han sitter nån stans och njuter nu med. Varför inte liksom...

Som ni ser här till ovan så misasde även jag men det gäller å göra det på rätt ställe. Inte för att jag kanske gjorde det så exakt men jag hade ju lite tur som höll nerverna i shakt och tog mig i kragen igen efter missen i första skiljet.

Ja grattis till mig själv och tack för denna och alla andra saker du gjort för oss farsan!

IV-test

IV-test

Thihi där ser man. Jag e visst lite smart ändå. Ta testet du med vetja! Du hittar det på Illustrerad Vetenskaps hemsida. Till Testet! Hittade det via kompisens blogg.

Spel


Uppdatering

Ja hur tragiskt mycket än må vara just nu så går livet vidare. Man får fortsätta med sina rutiner och intressen så att man inte allt stannar upp. Det är ingen som vill att man skall gå och vara deppig speciellt inte farsan. Minnerna och sorgen finns kvar ändå.

Igår var jag på en skyttetävlig. Närmare bestämt KM i Älgbaneskytte. Det gick inte speciellt bra för nån på själva tävlingen. Förutom min moster som vann. Grattis!
Efter själva tävlingen så tog jag några serier för att ta det årliga guldmärket som jag tar. Då sköt jag nästan klanderfritt. Så man ser tydligt va lite tävlingsnerver kan göra. Men men det e så det e. nu har jag i alla fall Guld i båda våra organisationer för 5e året. Grattis grattis till mig själv. Hehe

Vi går i hunköpartankar här. det är bara på fantasistadiet än så länge men det talas om Jack Russel. Jag älskar terriers och det kan bli en mycket fin jakthund och även sällskaphund. Vi får se hur det blir med detta. Nu skall det inte stressas med nåt i alla fall. Det hör till framtiden detta.

Saknar dig farsan! Du finns i mitt hjärta, mina tankar och i allt jag gör!

Vila i Frid Farsan!!!

Saknad

Det finns dagar i livet som man aldrig glömmer
Denna hör till dom som man helst bara gömmer

Om rättvisa finns i världen kan man undra
då människor försvinner som man bara kan beundra

När en person som man ser upp till och älskar försvinner
Blir man påminnd om att livet nästan iväg rinner

Man skall ta tillvara varje dag och tillfälle som uppstår
Att säga det man känner och se till att dom förstår

Ett tack, förlåt eller jag älskar dig
Kan förändra allt för såväl kille som tjej

Men till slut stoppar klockan att ticka då tiden är inne
För somliga för tidigt och man känner sig tom därinne

Men hur sjukt svårt det än må vara att inse
Går livet vidare och man ut på nya äventyr sig får bege

Det tror då jag är deras önskan från bortom våran värld
Så nu får man minnas allt det goda och fortsätta livets långa färd

Älskar och saknar dig farsan för evigt!!!
1945 :: Ulf Tanered :: 2007

The Simpsons Movie

simpsons

Satan va rolig!!! Har hört både gott och ont om denna film men jag älskade den. Satt och skrattade heela tiden och den är ju full av småskämt om allt och inget. Jag älskar ju när dom tar upp aktuella saker och skämtar om det å då är ju denna serie riktigt bra. Å även denna film har en underton av allvarlighet i deras skämt. Det ger ett djup som många andra komedier saknar. Men har du inte sett denna så Se den!! Grymt rolig!

Herr & Fru Radne


Den 4:e Augusti blev en stor dag för vissa
Efter ni sett bilderna här kan ni nog det gissa

Att det är ett speciellt par som jag tänker på
Tobias och Viktoria heter ju dessa två

Då klockan slog 15 blev dom Herr och Fru
Ett beslut som visar att dom är svåra att få itu

Nu kan vi följa deras resa och önska dom allt gott
För snart kommer tillökning då dom väntar smått

Tills den dagen kommer så håller vi tummar och tår
Att allt blir som väntat och dom det underbart får

Jim Gaffigan


Hittade en helt underbar komiker när jag kikade runt lite på youtube. Jag älskar fan Ståuppkomiker. Jim Caffigan heter han i alla fall. finns massa andra roliga klipp med han HÄR.

Whatever!!

Whatever
Haha helt underbar nrplåt ju. en annan bloggare tog bilden borta i staterna. är smått avis på henne kan man säga.

Två själar förenas denna helg!

image286
Det finns två där ute som snart blir fyra men i helgen blir ett.
Vilsna själar som funnit varandra och allt känns så himla rätt.

Dagen då dom förenas kommer dom minnas som en av dom bästa.
Ja denna duo kommer kunna ta sig genom det mesta.

Denna helg är bara början på nåt stort.
Och jag skall få äran att fånga allt på kort!

Lycka till Siss Viktoria och Tobias!

Idag så händer det!

Man vaknar till och en ny dag har just startat. Du känner på sig att idag är det dagen som kommer göra dig glad hela veckan. Idag blir den dagen som du minns på söndagskvällen, då du tänker igenom vad du gjort. Du hör en gräsklippare som tystnar utifrån fönstret och grannen som blir arg. Han skriker -"Vafan att dom ungarna aldrig skall lära sig. Jag flyttar fan snart!". Man skrattar till lite och njuter av hans olycka medans man vänder sig i sängen. Du är inte riktigt säker på varför grannen var arg, men antar att han hade kört på nåt som barnen lite längre ner på gatan hade tappat på hans trädgård. Det hade inte direkt varit första gången i sånna fall.

Det är dags att ta sig till jobbet igen och du reser sig ur sängen och gör sig iordning. En stund senare står du å väntar på bussen tillsammans med några andra. Damen brevid dig ser glad ut. Nej hon har ett annat uttryck. Hon ser nöjd ut. Hon rättar till sin tröja och borstar bort något som fastnat på ena ärmen. Tröjan är säkert ny för dagen. Därför hon är nöjd kanske. Du står å funderar på om även du skulle behöva en ny tröja kanske. Du har ju använt alla dina där hemma redan. Just kommer bussen och du tänker inte mer på det.

Väl på jobbet går allt som vanligt. Kollar posten, ringa några samtal, nästan somnar på ett möte och så vidare. så fort du får en sekund över går du in på www.ams.se för å kolla om det kommit in någta nya lediga tjänster. Inte det ne. Du suckar till och får återgå till jobbet. Tiden flyter på och till slut ringer klockan. Det är dags för lunch och det blir ute i det gröna idag är det tänk.

Väl ute på plats i parken sätter du dig ner i gräset. Det är ju en solig och torr dag så det är lika bra att ta vara på den enstaka chansen och slå sig ner. Nej men det har allt varit en solig och varm sommar. Kanske inte just här där du bor då. Men ändå, nån stan har folk fått njuta. Du tittar en snabbis på klockan och ser att du är föresenad tillbaka till jobbet. Om ändå lunchrasten hade vart lite längre. Har bara en timma rast på detta jobbet. Kompisen har ju en timma och en kvart utan några avdrag. Att det alltid skall vara så orättvist.

Jobbet fortsätter som vanligt ändra fram till klockan ringer igen. Äntligen är det dags att gå hem. Men du har ju en massa å göra på vägen hem med. Mat skall inhandlas till exempel. Inne på ICA står du å väljer mellan röda eller gröna äpplen. Dom gröna ser lite gula ut nästan. Dom var allt grönare förra veckan. Att som aldrig kan lära sig plocka frukten när den är mogen. Maten är inhandlad och alla andra ärenden är fixade. Nu väntar bara bussen hem innan du får vila ut.

Hemma så ser soffan som vanligt så inbjudande ut. Men varorna skall allt packas upp först och mat skall lagas. Upp med kassarna bänken och börja packa ur. Slänger in sakerna i en nästan överfull kyl och häller upp äpplena i en skål. Vad skall det blir för mat då? Finns inget som du är sugen på hemma såklart. Tar ett äpple och intalar dig själv att ett äpple om dagen håller doktorn borta. Nu är det dags för lite avkoppling äntligen.

Slänger dig på rygg i soffan och slår på kanal två. Kommer å tänka på Flickorna på tv2. Nynnar lite på den medans du zappar runt. Åter igen slår det dig att det inte sänds några bra program på tv längre. Det var allt bättre förr. Fångarna på fortet, Rederiet, Tre kronor..... Vart är dom programmen nu? Nej det var allt andra tider då. Det var lättare att leva. Man var yngre och hade inte lika mycket krav på sig. Tiden rinner ju nästan iväg för en nu och man ligger här å kollar på Ordjakten. Du hittade ordet med en gång hon visade pyraminen men måste ändå hänga kvar i en kvart för att se om du har rätt. I väntan på det vänder du dig på sidan och blundar till lite. Det är så skönt så du somnar. Vaknar upp några timmar senare. På TVn visar dom gamla repriser av M*A*S*H. Då går upp för trappan för att lägga dig istället. Skall ju upp tidigt till jobbet i morrn igen.

Denna dagen blev inte som du hade tänkt dig riktigt. Den blev mest som en i mängden. Men innan du slumrar till så tänker du att i morgon. Då händer det nåt kul!

Summer on the west coast!



RSS 2.0