Drickbara ikoner!

Spriiit
Kikade runt på lite bloggar bl.a. och hittade denna roliga sida. Lite historia och information om kända logotyper för sprit. Lär dig bland annat att grundaren till Jägermeister var nära vän med Hermann Goering.

Saknad!



































































Det finns ett stort tomrum inom mig! Livet är inte rättvist! Det e dagens (eller i detta fallet nattens) sanning.

OmForm 2007: Virtual For Real

Idag var det dags för OmForm 2007: Virtual For Real.

En dag som annordnats för 8e dagen i rad nu här i dalarna. i år tods ämnet internet up dom huvudämne. Det var en rad föreläsare som höll mycket intressanta föreläsningar inom olika delar av detta gigantiska ämne.


Viggo Cavling som är redaktör på Resume var dagens host och höll i det hela med bravur. Intressantast enligt mig under dagen var Matias Palm Jensen, vd för företaget Farfar, som talade om något mycket intressant, nämligen vart stora reklamkampanjer är på väg nu i framtiden. Berättade att han och hans företag jobbar med kunder som Nokia, Diesel, Björn Borg m.m. och försöker på nya sätt locka till sig blockarna med hjälp av nya spännande kampanjer.

För at ta et exempel så hade Diesel en kampanj i stil med big brother. Två tjejer som hade kidnappat hela företaget och nu var det nya stora på webben som alla var tvugna att följa. En slug och mycket påhittig kampanj enligt mig som passar in mycket bra på dagens samälle och vad som dagens umgdomar vill ha och se.

Kaffepause och lite mingel varvades med att man fick prova på Second Life på flertalet datorer. Det var nog inte bara för mig som det var första gången man klev in i denna irtuella verklighet i 3D som är stort i hela världen.


Det fortsatte med flera föreläsningar men mitt i allt var det dags att dela ut ett stependium till en person. Detta är en Designstependium som kommer från Heimer & Company och går till en utgångselev inom något grafiskt program här i dalarna. Detta är ju något som man själv kommer sikta på i framtiden. Känner på mig att konkurransen kommer vara tuff dock. Men i år gick det till Maria Stenvall som går samma program som mig. Hon hade gjort en grafisk profil åt ett företag. Hon var väl värd priset måste jag medge.

Det hela avslutades med en paneldebatt där flertalet frågor togs upp och man fick chans att ställa sina egna frågor till panelen som bestod av bl.a. dagens föreläsare. Hade själv nån fråga på lager angående Facebook som kom på tal flertalet gånger under dagen.


Det hela blev en mycket givande dag som väckte flertalet frågor i alla fall för mig. Jag hoppas at även nästa års Onmorm blir minst lika spännande och intressant.

Uppesittarkväll!?!

Klockan är 05:41 på en torsdagmorgon. Vad gör jag uppe då kan man ju undra. jo det e så at mina kära vänner har just lämnat min lilla lya en en mycket trevlig kväll/natt. Som mestadels bestått av spel, musik, lite alkohol, youtube, skitsnack m.m. Själv var jag bara glad för detta för jag hade öndå tänkt vara vaken hela natta för å vända tillbaka dygnet lite igen. Så snart är det jag som går och tvättar lite för att håla mig maken å pigg å kry.

En sak vill jag ju få reda på och det är va det va i den där gröne gode saken som du hade DB?

En annan sjukt rolig sak är ju att jag förhoppningsvis snart snart flytta. Var igår och kollade på en lägenhet mitt inne i stan. Å då menar jag verkligen mitt i stan. Man ser stationsgatan från balkongen och det kan max vara 200m till bästa krogen. Priset för detta paradis är lite under 6k och den är på 88kvm så det e ju inget man har själv utan jag skall dlea med Stefan min vän och granne. Det kommer bli ett sånt underbart ställe å vara på om vi får det. Vänta ni bara. Äntligen skall man kanske få nåt att inreda lite roligt. Har ju gjort sitt bästa här men hallå 20kvm e inte så upphetsande stort.

nu blir det en nektarin, lite Fifa07 fram tills vättandet drar igång.

Över och ut

KT Tunstall

Förbjuden frukt......

Jaa fan idag har jag vart busig. hahahaha Pallat äppel å grejjer vettö. Det va på min långtpromenad som jag lyckades hitta några trädgårdar som hade lite härligt syrlig frukt att bjuda på. Inte helt fel med lite gratis äpplen längs vägen. Ja ok det e kanske inte så coolt men gott va det i alla fall.

Men jag har allt kommit igång med lite promenerande nu i alla fall. Riktigt gött faktiskt. Idag blev det en tur på ca 1½ mil runt stan här. får seom det blir samma i morrn eller om jag tar cykeln på en tur istället då.

Sen idag blev det lite kräftskiva med helt plötsligt. Det va lite folk på mångatan som slängde ihop detta. Å jag fick lite Kräfor å grejer av Maria jag. Hon e så snäll hon. hehe Sen när lite folk drog till falun å grejjer så tog vi å började lira lite Wii å grejjer. Så när det hade blivit söndag till slut så tog jag mitt pick å pack å drog mig hemåt.

Å här ligger jag nu lite halvt sleten men ändå inte trötter. Ligger å funderar på hur man skall lägga upp morgondagen. Lite promenad, lite plugg, lite god och nyttig mat å grejjer. Skall faktiskt bli lax, råris och en hemmagjord Lime/VitlöksDressing till mat i morrn. Riktigt fint å härligt nyttigt.

Träningssugen

skoooDet är åter dags för att dra igång med träningen. Jag har legat på latsidan alldeleds för länge nu.  Men som sagt nu är det dags. Köpte idag nya träningsskor som var extremt viktigt. jag får ont i benhinnor å allt annat trams som sitter där i benen som bara blir skadade.

Så det blev ett par vackdra å sköna saker från Asics. Så nu är det bara att fortsätta med mina morgonpromenader och allt annat sköj som jag har för mig här. Å förhoppningsvis utan att få ont då.



Lg E500 dårå!!!

Min lille bebis som jag beställde i måndags är här! Wohooooooooooooo! Kolla så vacker den e!
D1
D2

Björn 5år, Caroline söker dig...

hehehehe detta e vad jag fick höra i högtalarna när vi gick på kupolen här igår. Carro din lille spjuver ;) Men sköj va det i alla fall! :P

Ja nu e jag tillbaka i borlänge. Det är riktigt skönt att komma in i sina vanor man hade under förra året igen. Även om många av dom skall bort. Typ ingen träning å en massa drickande... Men mer om det en annan gång.

Hade ju en fin sista vecka hemma med innan jag åkte upp. Först begravning förra onsdagen som gick jättebra. Det var vackert i kyrkan å när min polare satta sig vid flygeln och började spela Cavatina så var det känslosamt. Det är en stund jag aldrig kommer glömma. Men trots allt blev det en bra dag och det är ju det man alltid hoppas på. Det är ju en dag man aldrig vill ha egentligen men det funkar ju inte så.

AÖSen var jag ju nere å hälsade på La Familja i Lerum. Lirade lite gura med mina systerbarn bl.a. Så mysigt så.

Men nu e jag här å det e skönt som sagt. Jag har ju fått en present med! Wohoo. Min kära familj här hemma hade köpt mig ett sällskapsspel som vi provade på igår. Absolut överens heter det och det va riktigt sköj! Så välkommna å spela nu alla glada folk där ute.



RSS 2.0