Läppglans is the shit :P

Ja då var det söndag igen. En fredag bestående av film och naturgodis har passerat. Det fick bli Saw3 denna gång. Det e ingen film jag rekomenderar. Bara lika sjuk som dom andra. om inte lite sjukare å sämre. Sen har det även vart en lördag. Steffe å jag började öla runt 16-tiden och sen började det droppa in folk. Det blev en mysig liten förfest med lite av varje. Sen bar det av till S2. Snackade, dansade, stod ute i "friska" luften bland alla rökare, fick på mig läppglans, snackade lite till, dansade lite till... ja jag tror ni förstår. En lyckad kväll helt enkelt.

Snart bär det av till Uppsala. Skall fira valborg där med lite polare. Denna staden skall ju tydligen veta hur man firar denna dag. Så jag tror det kommer lbi galet kul. Jag har laddat upp med både skumpa och öl här så det skall nog sluta väl.

Coffie at Waynes

Ja dax å uppdatera lite. Jag har inte lagt kameran på hyllan för dom som trodde det. Utan jag skall nu dela med mig av lite bilder jag tog förra veckan. Vi skulle till en skoluppgift ta en hudtonsbild. Så jag frågade min kompis Mathilda om hon ville ställa upp och ta en fika med mig. Frågade även på Waynes Coffie om det gick bra att ta några bilder där. Helt underbart sjukt trevlig personal som var extremt tillmötesgående och lät mig fota där. Bild nr1 är den som vi valde ut att använda men det var lite klurigt att välja ändå.



Slutligen vill jag tacka Min modell Mathilda igen och jag ser fram emot framtida jobb tillsammans.

One Crazy Weekend!!!

Asså hallå vilken helg! Jag har känt på mig att det skulle bli kul länge och det blev då inte sämre!
Stefan hade dragit hit några polare så medans locus fylldes av galna smålänningar så började jag ladda inför Dia Psalmaspelningen som var på S2 på fredagen. En fredag som för övrigt vad Stefans födelsedag. Grattis åter igen gubben.

Öldrickandet började tidigt och förfesten var igång. Vi satt här hemma och hade det allmänt mysigt fram tills kalasandet började rejält å vårt kök. Där började det med att familjen köpte lite glass å en present till Stefan dagen till ära. Timmarna gick, ölen slank ner i strupen, glassen smälte, köket blev en halkbana, mandomsproven överbevisade varandra, skratten överöstade varandra och många roliga minnen fastnade på kort. En helt underbart galen förfest som kommer minnas. Carros glass/mintu/cider-grogg kommer ju inte försvinna bland alla andra minnen. Kanske mest för att jag fick torka upp efter den dagen efter. Sen bar det av ner på stan och hem till Rickard. Där dracks det lite till och alla gjorde sig klara inför den kommande spelningen.
Till slut var det dags för S2 som var fyllt med en hel del folk av väl blandat slag. Mimikry var förbandet denna kväll och dom peppade upp publiken till en härligt humör så det var ingen som klagade. Det spelades även låtar från gamla goda Strebers.
Till slut entrade Dia Psalma scenen och publiken kunde inte sluta jubla. Dom blandade nya låtar från kommande skivan med helt underbara gamla godingar som publiken inte var sen på att hänga med i. Man stod som i trans och sjöng med i t.ex. Emelie och Luft. Heelt underbart. Dom gick av scenen men publiken kunde inte få nog. Dom ville helt klart ha mer. Jag som inte stod långt ifrån dom när dom lämnade scenen önskade mig en låt lite halvdiskret. Låten jag önskade var Tro Rätt Tro Fel som oxå blev den låt som kom direkt efter dom gick upp på scenen igen. Man kan ju i alla fall hoppas att det just var min röst som fick den att komma. När man hörde introt komma så kände man på sig att dom kommande minutrarna skulle bli nåt att minnas. Efter denna spelning fanns det inte mycket kvar på S2 som lockade och vi tog oss hem till Locus igen. Trackaserade Stefan lite på hans rum och tog oss senare i säng för att kunna vakna upp till ännu en partydag.

Sagt och gjort så vaknade man upp på lördagen och dagen började lite lungt. inte för alla dock då det första man hör när man entrar stefans rum är ljudet av ölburkar som öppnas. Det var ju dags för frukostölen. Dagen fortsatte och blandades med att städa från dagen innan, laga frukost i from av pannkakor, sitta i solen å dricka öl, se på när folk rökte den nyinköpta vattenpipan, käka på Max och se Viktor bli pepprad i ögat samt käka vodkamelon. Ja och då var ju festen redan igång och det slutade ju inte där. Det vi inte visste då var att detta skulel lbi en av dom vildaste kvällar på mycket länge om inte någonsin på Locus. För efter ett besök till Flamingo så tog sig folk hem för att fortsätta sitt äventyr. Det går inte att beskiva det som hände och samtidigt ge det en rättvis bild. Det skulle helt enkelt upplevas bara. Det är i alla fall en kväll med händelser som kommer finnas på mångas läppar en lång tid framöver. I säng kom man inte förens närmare 5-tiden.

Elva trettio vaknade man och hade gärnat sovit några timmar till. Men det var då inte lätt då två halvgalna, desperata, roliga, speciella smålänningar stod och bankade på dörren tills man öppnade. Dagen hade då börjat och var helt öppen för nya bravader. Även denna dag blev det till att städa och fixa till från gårdagen samt att steka pannkakor som var helgens röda tråd i våran kost. Viktor, Anton och Niklas åkte även hem på dagen för att komma hem nån gång. Konstigt nog stod Locus mer eller mindre kvar även denna gång Viktor lämnade Locus. Det återstår att se vad som händer nästa gång dessa härliga folk besöker oss.
På kvällen så var det ju nära att stefan och jag var lite duktiga och tog oss till innebandy men så blev ju itne fallet. Ölen och ännu en fest lockade ju istället och då var även denna kväll igång. Vi tog oss hem till Rickard för andra gången på mindre än 3 dagar för att dricka. Där satt det ett redigt gäng med både fulla och glada alkoholdrickande folk. I jämförelse med föregående dagars fester så var denna inte fylld med några nyheter men det blev en riktigt kul kväll ändå som fullbordade denna 3-dagars.

Jag säger bara Bomshakalak och svarar på den fråga som sig bör efter detta. Det finns ca 64 300 bultar i Ölandsbron och inte 7 428 954 som gänget i NileCity 105,6 påstår.

En helt vanlig onsdag

image178
Fick ett litetryck och började baka bröd på kvällen igår. Det blev gott men lite väl lågt kanske. :/

Sen hade jag ju tvättstuga med. Å där snurrade det ront som vanligt.
image177

En miljard frågor minst.....

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
- ungrfär när jag skall gå upp. Oftast lite före det.

Använder du flip-flop´s även när det är kallt ute?
- Flipp-Flopps?

Vilken var den senaste filmen du såg?
- 300

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
- Ett liv kanske.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
- Räknas John Blunds sömnmedel?

Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
- CD-spelare?

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
- Lätt vanlig

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
- Hmm ja på sätt å vis.

Vad åt du senast?
- Lax å Skagentoast

Använder du huvtröjor?
- Ja fan!

Kan du vissla?
- Jaggu ime! (bohuslänska)

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
- Hmm deltagit på nån demonstrationslista men inte irl.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
- Allt som går fort.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
- Ja det hoppas jag.

Är du blyg inför det motsatta könet?
- Från och till men ja.

Vilken film kan du alla replikerna till?
- Ingen men har la några favoriter.

Äger du några bandT-shirts?
- jodå

Läser du för skojs skull?
- Hmm det gör ju alla! läser t.ex. inte dessa frågor för att jag e tvingad.

Pratar du några andra språk?
- HTML å CSS?

Har du gråtit offentligt?
- Jodå

Försöker du alltid lära dig nya saker?
- Jag e redan fullärd ;)

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
- Jo e ju lite sugen.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
- Jag gör det gärna men tycker itne det behöver vara nån själklarhet.

Kan du kasta macka?
- Självklart e ju från bohuslän.

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
- Hmm en tjej kan allt ha för mycket tatueringar så det finns allt en gräns. var den går e ju svårt å säga.

Gillar du att flyga flygplan?
- Ja

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
- Ärlig!

När sov du senast på golvet?
- Förrförra helgen.

Gillar du din boendesituation?
- Jag gillar ju brudar som skriker som grisar, folk som låter mjölk stå i kylskåpet i veckor så det luktar sur gammal fitta och med en omgivning som får ett tro att man inte längre är bosatt i Sverige. Så jag klagar inte! :P hehe

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
- Tills jag vaknar helst

Äter du frukost dagligen?
- Ja frukost är ju underbart

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
- Nej det e sällan. Men kan hända mycket saker för det.

Vilken är din favoritfrukt?
- Den som e mogen.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
- Absolut!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
- Suck nej.. men sär skrivningar kan vara lite jobbigt...

Tror du på liv på andra planeter?
- Ja liv är ju ganska mycket saker så det tror jag absolut.

Tror du att Gud är man eller kvinna?
- Gud kan la vara en kossa om personen som tror poå det vill det. För mig finns inte gud.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
- Svår fråga men jag e nog ganska öppen där. Har med mer personlighet å göra. Men trivs å umgås med tjejer faktiskt.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
- Ja det kan ju inte bli värre än såhär i alla fall :P

Sover du på sida, mage eller rygg?
- Ett mellanting mellan sida och mage :P

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
- Oj sikken fråga. Dummare i Dum&Dummare kanske?

Tycker du om att krama folk?
- Ja en riktig björnkram e aldrig fel :P

Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det?
- Absolut! Brukar vara ganska bra på det det själv.

Vilka böcker har fått dig att gråta?
- Böcker?

Tycker du att du är attraktiv?
- Ja för fan :P man måste älska sig själv innan nån annan kan älska en :P

Vad är du allergisk mot?
- Kvalster från och till.

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
- Jag får dåligt samvete om jag inte ätit kött. Men det e ju såååååå synd om dom små söta djuren. suck....

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
- Bjömpelina kanske?

Är det omoraliskt att vara otrogen?
- Jaa extremt!

Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land?
- Ja men vafan vill båda kämpa in i döden så varför inte. Man skall la ändå få välja själv hur man vill dö!!

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor?
- Ja vad skall den fattige med den njuren till...

Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer får 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar?
- Men asså protitution har ju funnits i alla tider egentligen så jag förstår inte riktigt lagarna som finns runt om det.

Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar?
- Priset styrs ju av efterfrågan så visst. E man smart köper man den innan det börjar snöa...

Är det acceptabelt att ge dödshjälp?
- Ja verkligen!

Är det viktigt att den som mördar får sitt straff även om vi vet att han aldrig kommer att göra om det?
- Haha nej men lovar han å inte göra om det så måste man ju tro på det. Hur skulle vår värld se ut om vi inte kunde tro på våra värsta brottslingar..... suck

Tycker du att man har mindre rätt till vård om man själv har förorsakat sin sjukdom, exempelvis genom narkotikamissbruk?
- Om jag filar lite på mitt knä med en rasp bara sådär och får lite skrapsår så tycker jag att jag har lika mycket rätt som en som ramlat och skrapat upp knät att få vård. Men man kanske borde få nån annan sorts vård. E man dum nog å fila sig på knät så kasnek det finns nåt annat som ligger bakom?

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
- Han där! nej men Berhold var allt vanligt förekommande.

Vad tycker du om fildelning?
- HUr bra som helst! Man måste ju kunna dela sina semesterbilder på nåt smidigt sätt.

Varför bloggar du?
- Som om inte jag frågat mig den frågan själv då..

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
- Det är så olika saker men ändå samma i grund och botten. Vart greänsen går mellan dessa kan vara både tydlig och jälvigt svår att se. Jag älsar mina vänner och jag är vän med alla jag älskar!

Har du funnit harmoni i ditt liv?
- Harmoni? Hmm är nog ganska harmonisk av mig ja.

Hur ofta lagar du mat hemma?
- Ja man måste ju äta middag så det händer la varje dag. Behöver ju inte vara lyxmat varje dag men visst lagar jag mat.

Vad skulle du göra med ett friår?
- Vadå kan man få ett år gratis? Jag har nog glömt betala för mina andra år då. Den räkningen vill jag inte få hem

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
- Ja det mesta går fint men äkta svensk pizza och sveriges stolthet sibyllahamburgaren är ju fina svenska traditioner.

Är du pinsam på fyllan?
- Jag blir aldrig full ;)

Människa som gör dig enbart ledsen?
- Nej det finns det nog inte! Så kom an bara om ni känner för å trycka ner mig! Jag kan ta mer skit än ni tror!

Människa som gör dig enbart glad?
- Hmm finns la inte heller men jag känner många som för det mesta gör mig sjukt glad!

Värsta känslan?
- Ångest av dom flesta slag.

Favorit tv-program?
- Finns ju så mycket och det varierar ju hela tiden. Just nu House å Prison Break.

När grät du senast?
- Några månader sen.

Är du vidskeplig?
- Neeeej retas gärna med folk som är det dock :P

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
- En bättre ämnesomsättning hade ju iunte skadat :P hehe Men jag e fan jävligt nöjd annars!

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
- Nej tack! Vill inte bli känd alls faktiskt. Klarar mig bra som liten spelpjäs i samhället.

Vill du säga förlåt till någon?
- Nej skall jag det för?

Vad tror du på?
- Att solen kommer gå upp i morrn. Jag tror på mycket annat med.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
- Truman Show kanske? Men klara mig bra utan det.

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
- Vadå jag behöver inte välja! Jag e redan båda ;)

Vad är lycka?
- Det varier garanterat från person till person men för mig är det när jag känner att jag styr själv över mitt liv. Just nu är det det i alla fall.

Vilka personer beundrar du?
- Jag beundrar många i min närhet! Men mina söräldrar är ju helt enkelt underbara :D

Vem var din första kärlek?
- Mammsen! Det sa klicka från första sekund :P

Har du mobbat någon?
- Ja det har jag verkligen gjort. Tror faktiskt dom flesta har gjort det nåt på nåt sätt nån gång. Så jag skall la inte vara sämre.

Vilket djur skulle du vilja vara?
- Björn kanske?

Har du någon fobi?
- Men det har nog dom flesta. Det finns alltid nåt som skrämmer en. Jag har absolut inget stort men finns säkert saker.

Varför tar frågorna aldrig slut?
- För att folk skall vara så jävla nyfikna av vad andra gör å vill hela tiden veta allt för att sen kunna snacka skit om en :D Puss på er :D

CMYK

Ja då var det dags för ny design igen. Wohoo säger jag, vad säger ni? Thihi
Temat denna gång fick bli CMYK som är dom olika kulörer på tryckfärger som används i tryck. Cyan, Magenta , Gul(Yellow) samt Svart (Key-color).

Ja kan jag ju säga att våren e här på nytt igen. Förhoppningsvis för att stanna denna gång. Låg ute å solade idag å satan va varmt å gött det va. Efte rdet blev det gymmet och en promenad till MAXI för att få sträckt lite på benen.
Ikväll blir det kåren och då skall jag leka fotograf. SKall bli lite mingelbilder som vi bl.a. skall ha i Antagen-katalogen. Skall bli sköj å leka lite. Får se om jag slänger upp några bilder sen.

Fucking Friday

Ja då var fredagen över. Var ledig hela dagen men vaknade ändå tidigt. Tvättade å hade mig på förmiddagem. Hängde med Carro ute i solen innan jag drog till Gymmet en sväng. Tog mig även en promenad till ICA för att handla lite på hemvägen. Slängde även ihop lite mat av det jag hade i kylen. Man kommer långt med lite fantasi.

Dagens Recept:
Laxtoast med skagenröra
1-2 personer
image176

4 Skivor bröd
1 Laxkotlett
Skagenröra
Ost
Citronpeppar
Salt

Tillaga först laxen i ugnen i ca 25-30 min på 225oC. Eller tills den skivar sig och är klar.
Fördela lax samt skagenröra jämt över två brödskivor. Ha på nån skiva ost i vadera toast. Tillaga toasten i ett smörgåsjärn.
Serveras helst varma men kan nog funka att ha med kalla på picknicken med. Som tillbehör kan man förslagsvis ha tomat eller grönsallad.

PS: Tack tessan för djungelvrålen ;)

Ännu en lista...

TIO FÖRSTA
1. Första bästa kompis: Jobbigt å rangordna kompisar men det får bli Willan nere i Götet.
2. Första bil: Märker jag när den kommer....
3. Första kärlek: Mamma kanske :P
4. Första husdjur: Tofsan världens mysigaste marsvin
5. Första semester: Hmm... Första jag kommer ihåg var Spanien
6. Första jobb: Hmm Lear Corporation om man inte räknar med sommarjobb
7. Första köpta skiva: hmm Metallica eller Millencollin
8. Första riktiga kärlek: Mellanmjölk ;)
9. Första piercing: Stack mig med en nöl när jag var 3... räknas det? :/
10.Första konsert: Hammerfall kanske...

NIO SENASTE
1. Senaste alkoholdrycken: Öl
2. Senaste bilfärd: Med min bror i en V40 i Göteborg
3. Senaste filmen du såg: Inga Tårar
4. Senaste ringda telefonsamtal: Till vår allas Carro
5. Senaste bubbelbadet: phu.. lääängesen!
6. Senaste spelade cd: Nån skiva med Oasis
7. Senaste kyss: Ja 1 April om man skall vara exakt...
8. Senaste gången du grät: Mågra månader sen.
9. Senaste måltiden: Schnitzel med kroketter för några timmar sen

ÅTTA HAR DU NÅGONSIN
1. Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
2. Blivit arresterad: Nej
3. Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
4. Fastnat med blicken i någons urringning: Ja
5. Fått ditt hjärta krossat: Tror det e helt fortfarande..
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej
7. Haft ett one night stand: Ja
8. Busringt till någon: Ja

SEX SAKER JAG GJORT IDAG
1. Vaknat
2. Suttit på föreläsning
3. Gymmat
4. Promenerat till kuppan och handlat
5. Lyssnat på Bandit Radio
6. Vart på möte om antagen

FEM FAVORITSAKER UTAN RANGORDNING
1. Datorn
2. Mobilen
3. Gitarren
4. Mitt VISA-kort
5. Västkusten även om det inte är en sak

FYRA PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR
Nee finns olika folk till olika problem.

TRE VAL
1. Blått eller rött? Rött
2. Sommar eller vinter? Sommar
3. Choklad eller chips? Choklad

TVÅ SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR
1. Skaffa ett liv
2. Leva det livet

EN SAK DU ÅNGRAR
Att jag inte tränat på typ 6 månader :/


THE FUCKIN END

Back home in the one and only B

Ja då var påsken över och man var hemma i fina Borlägnge igen. Man lyckades få i sig en del ägg. Både riktiga och dom i choklad.
Å tjo på alla fina folk som man träffade igen där hemma. Hade saknat er men nu har jag fått för mycket av er och är glad å vara hemma igen... haha nejdå :D Längtar som fan till sommaren då vi skall parta loss totalt!

Å äntligen fick man se lite hav igen! Jag kunde ju inte riktigt hålla mig från att ta ett dopp heller. Så på skärtorsdagen fick det bli en tur ner till Sannäs med syrran.Det var riktigt uppfriskande måste jag påstå.

Sen fick det bli en tur på bryggorna med en glass såklart. Det blåste kanske lite men vafan.

Lekte sen lite med mitt hår. Vetifan om det blev så vackert men annorlunda är det ju i alla fall. Nej men på bilderna försökte jag bara se om vax kunde raka till mina krullar. Men dom e fan envisa jävlar!

Vi får se vad frisören säger när jag går till en sån inom kort.

Sen var det ju en hel del party å grejjer med såklart. På skärtorsdagen fick det bli Strömstad och Neverstore. En riktigt bra spelning faktiskt. Sen på lördagen var det förfest å grejjer. Charader och lite ölspel hanns det med där. Sen blev det Konserven och en hel del dansande. Fan vi ägde ju dansgolvet Peter. Söndagen bestod av lite biljardspel å grejjer med gubbane. Hur kul som helst ju.

Glad Design? Eller va...

Ja fick fördriva lite tid med å hitta på en ny design till bloggen igen. Sen tänkte jag bara säga att jag far hem över påsk och vet ej med vilken frekvens jag kan uppdatera här inne. Så jag passar på att säga glad påsk på er alla redan nu istället. Puss på er!

image164

Partyhelg

Ja då var ännu en helg över. Jag åker ju hem i morgon så det gör inte så mycket att det e måndag idag. Känns mer som en fredag faktiskt. Så detta blev en ganska kort vecka.

Men hur har helgen vart då? Jo tackar som frågar! Den har vart toppen.
Den började i lördags med att vi hade en förfest här på Locus. Det blev ett par timmar med både skratt, skålar, skrik, skitsnack, musik och även lite intriger sådär på slutet. Så den hade det mesta kan man säga. Enligt mig hur kul som helst. Kul när det trillade in lite nytt folk med!

Efter detta var det S2 som gällde. Där var det UV-ljus i likalen å Dj uppe på scen. En toppenkväll helt enkelt. Det kändes som om man kände halsa stället nästan. Så var nog inte fallet men man var på gott humör i alla fall. Ja en riktigt fin kväll som jag kommer lägga på minnet helt klart!

På söndagen var det ju dax för tentafest och innan dess blev det grillning igen. Grillspetten var ju uppskattade sisst så det fick bli det även denna gång. Får se om man kan hitta på nåt annat kul till nästa gång. För mer grillkvällar lär det ju bli. Vet inte om bilderna behöver nån förklaring men ja det råkade komma nåt annat konstigt framför linsen när jag skulle dokumentera våra spett. Ja ni ser själva... hehe


Men sen efter maten och lite PreParty på Mångatan bar det av till Tenoren. Väl där drog man runt lite och snackade med lite olika folk å drack lite "goda" drinkar. Det shottades även en del.. På bilderna nedan är det dock öl i glasen. Men även det går visst att shotta. hehe Å det var visst nån som tycket att det såg gott ut å ville smaka. Men tessan då. hehe
RSS 2.0