Hammerfall

Ja idag är det Rockafton för mig på festivalen. Dia Psalma och Hammerfall är kvällens stora höjdpunkter som man inte får missa. dom ligger direkt efter varandra så det kan ju bli lite tajt att hinna. Sen blir det bl.a. The Sounds, Backyard Babies, Salem Al Fakir m.fl. Så det kommer nog bli en fartfylld kväll detta. Kanske sommarens bästa. Men det återstår att se.
Hammerfall Dia Psalma
Hammerfall                               Dia Psalma

Uppdate v26

StångJag har vart utan dator i nästan 2v. Jag fattar inte hur jag hjar överlevt. Nej jag är inte alls beroende av datorn. Det är den som är beroende av mig. Jag tycker ju synd om min stackars burk som skall stå där i hörnet och inte används. Hade du velat stå där? Nej just d... Ok man har kanske byggt upp hela sitt liv runt datorn och har lite klurigt att klara sig utan den. Jag vet att det är tragiskt men ändå då är det ju så smidigt när man väl har datorn där.

Jaja jag har i alla fall vart hemma över midsommar och är nu tillbaka uppe i folkfeststaden Borlänge. Ja det är ju festival, närmare bestämt Peace&Love. Just i detta nu så strömmar det in foll från både höger och vänster. Sen är det säkert några centerpartister med men det orkar jag inte gå in på.

Men nu kanske ni undrar vad som har hänt när jag var hemma och så. Det har ju hänt lite för mycket för att jag skall orka skriva det här nu. Man måste ju hinna dricka öl med. Men jag kan ju sammanfatta det med några ord: Bad, Sol, Vicks, Nubbe, Sill, Öl, Sms, Fest, PS3, Polare samt Soffliggande.
Det sammanfattar den gågna tiden ganska bra.

Men nu är det dags för att komma in i stämning inför kvällen. Man kan nästan kalla denna kväll för förfesten inför kommande dagar. Det kommer bli galet kul med mycket musik, mycket folk, en del fotande å en del drickande såklart. Jaja skål på er där ute!

Wacom Bamboo

Bamboo

Wacom Bamboo Ritbord - länk

Jag har hittat min present jag önskar mig tills jag fyller år i höst. Ett ritbord i svart snygg stilren design. Ok vi har ett i skolan och jag använder det inte men det e ju ara för man inte e bra på det. Men å ha ett hemma hade nog underlättat en hel del. Om inte annat så kommer det se snyggt ut på skrivborder och om man itnen avnänder det så han man i alla fall ett exklusivt pennställ.

Bildbehandling - Fas4

Ja nu tänkte jag slänga upp bilderna som jag och min grupp hade å fixa till i sista delen av våran kurs Bildbehandling. Vi fick tre Digitala Negativ (.DNG-filer) och så skulle vi göra en bra version och en kreativ version av dessa bilder. vi fick inte heller lägga till några andra bilder utan bara använda sig av photoshops funktioner.



Sen måste jag lägga upp en bild som jag och en klasskompis jobbat med. Det är en annons för vårt program som skall tryckas på baksidan av en katalog som kommer ut inom kort till en massa nya studenter. Jag fotade i studion och Henrik Neijman gjorde ett fantastiskt efterarbete i Photoshop.

April Sixth - The Star Left On Me



Hittade denna låten på youtube för inte så länge sen och fastnade direkt. Så jag var tvungen att lära mis spelad en men hittade den itne nån stans. Bestämde mig för att sätta mig ner och skriva ner det jag såg på videon.
Resultatet kan ni se här - April Sixth - The Star Left On Me
Ser lite galet ut på sina ställen när man ser den i webläsaren men tanka hem den å visa den i Notepad (Verdana 8px).

El Stockholmo

Ja jag e hemma från stockholm idag. Trött och lite slö men full av glädje. Det har vart en jävligt härlig å rolig helg. Det började ju med att jag å TS tog tåget ner mot stockholm. Var nära att glömma ölen men som tur e kom vi på oss själva. Tänk er hur det hade slutat. hehe
Men vi var på väg och började öla. Allt eftersom tiden gick så blev ölen varmare och även vi. Luftkonditioneringen var överhettad så värmen var ju påtaglig. Men jag klagade inte så mycket för det. Det gjorde dock Tjötkärringen #1 som satt snett bakom mig. Hon kunde ju inte sluta tjöta om allt å alla. Hon sa till och med till säg själv att sluta tjöta typ varje minut. Jaja vi kom ner till slut i alla fall. Tog oss lite mat och sen fortsatte vi öla lite på Kungstorget.
Stockholm
Tiden var inne och Det var dax att gå å se Stephen Lynch. Med stor förväntan och lite alkohol i blodet slog vi oss ner i salongen. Han entrade scenen och publiken var vild. Det blev en sjukt rolig föreställning med mycket gamla godingar men även lite nytt som man inte hade hört direkt. Är ni lite avundsjuka så har jag hört att den visst skall ligga ute på PirateBay för hemtankning redan. HÄR ;)

Tyckte även inredningen på China Teatern var lite intressant. Det krävs ju inte allt för mycket fantasi för att se det där solkorsen som som har där på staketet...
ettan Tvåan Trean
Ja efter denna oförglömliga förställning så skulle vi ut å härja på stan. Vi letade oss till carro efter vi fick fråga en massa taxichaffisar om vägen. Men träffades till slut och där möttes man av Carro och Hannes först. En riktigt skön lirare från stora staden. Sen kom det fler polare och polare till dessa. Hur trevliga folk som helst. Dom gjorde hela min kväll på stan helt klart. Det var lite svårt att bestämma uteställe man till slut hittade vi oss till Claras. Där blev det lite mingel, dans och bara jävligt roligt helt enkelt. Det får man kanske göra om nån gång snart.

Fanns ju en hel del coola bilar och inte bara taxibilar i denna stad. Även om det kryllade av texibilar. Inte bara lagliga utan även en hel del svarta saker om man säger så.

Men jag fick faktiskt mersmak på Stockholm så det kommer nog bli en eller fler turer dit i sommar. Går ju bra förbindelser dit hemifrån nu med.

Ja sen hade vi ju tänkt att ta första bärsta tåg hem på morgonen men det gick ju itne riktigt så tidigt som vi hade tänkt. Letade efter nån plats ute å vänta på men då började det ju såklart regna och åska. Så det blev en lång väntan på typ 6 timmar inne på centralstation innan vi kunde somna på tåget. Väl hemma blev det en dusch och sen sängen. Nu e det snart dax för sängen igen men första får det nog bli en film eller nåt.

Stephen Lynch

Stephen Lynch
Det känns lite overkligt faktiskt. Idag skall jag till stockholm och se Stephen Lynch. När vi såg han för första gången för inte så länge sen. Så sa vi det att vi skulle absolut se han om han npånsin kom till sverige. Men oddsen för det var ju inte så stora. Sen en dag såg vi på ticnet att han skulle spela och vi var ju lite sena med å köpa biljetter. Elelr jo lite sena då vi missade att få VIPbiljetter. Hade vi vart snabba hade vi nog suttit längst fram men nu blir det på nån rad en bit bak. Men det skall bli så galet roligt asså. Å sen röja runt på stan med Carro som guide kommer nog oxå bli nåt att minnas.

Vet du inte vem Stephen Lynch är rekomenderar jag att du googlar han elelr går in på youtube å söker lite. Du kommer nog få dig ett gott skratt i alla fall. Det skall i alla fall jag ha då det snart bär av. Wohooo

see you on the other side!

Studenttider

StudenttiderJa det är studenttider och skolan är slut för denna termin. Hade min sista tenta idag som gick riktigt bra. Känns som jag kan förbereda mig rätt bra inför våra tentor som handlar om mitt ämne. Bildhantering denna gången. Det kändes lika som efter förra på materialtekniken och där fick jag ju nääästan en 5a. Jaja det är bara att vänta och se vad som kommer. Hoppa su så klart på en 5a här med men man skall inte hoppas på för mycket! det är nåt jag lärt mig genom tiderna.

Ja det e ju som sagt studenttider och ikväll blir det ut bland alla nyblivna galna studenter här i stan. Får la se om man kan återuppliva sin egen student kanske. Mins ju inte så mycket av just studentfesten om jag skall vara ärlig. hehe Jaja Grattis till alla er där ute som stått ut i 12 år. Men än är det inte över! Det väntar allt några år till av studier för många av er. mohahaha

Seasons

Nej det blir inte mycket pluggat för mig utan man hittar på mycket annat. Å sjuk e jag med. Fan så här brukar jag inte klaga men e lite trött å å ha saker hängandes över mig nu. Skall bli gött med lite ledighet faktiskt.

Satt i photoshop nu nån tilla poch snickrade ihop denna lilla bild. Ett kollage av 11 bilder som skal lvisa våra fina årstider. Kan ju göras bättre men lite rolig blev den allt.
Sen så har jag gjort rabarberpaj idag med. Det e ju så sjukt syrligt gott det där asså. Det med lite vailjglass på var inte helt fel kan jag säga. Jag tipsar er att göra det hemma med så jag länkar till en fint recept.

På söndag är Stephen Lynch med! Wohoo det skall ju bli galet roligt asså! På återläsane, tjooooo!

Från rymden till Falun

Sikken jobbig dag. Sov länge för jag ville vara utvilad och försöka bli bättre från min förskylning som har krupit på mig. Har ont i halsen och sitter å knaprar vicks. Matten går la sådär men man får hoppas påd et bästa och jag har en dag till på mig å trycka in nån sista fördelning och stokastisk variabel. hehe Satt å lekte lite i photoshop med penslar istället för att plugga med. Resultatet blev några krigande rymdskepp. Har även gjort färdigt mitt lilla projekt med prylarna jag fotade. Satte ihop ett uppslag med 20 saker alla studenter bör ha. Slänger upp den här i framtiden.

Igår var jag ju i falun med. Fotade för skolan där med. Det e myekt å stå i helt klart. Fick till några bra kort i alla fall. Här ser ni högskolan i lugnet och en vägskylt på ett falurött hus. Lägger ut den ena som en före/efterbild.

Matteplugg

image227
RSS 2.0